Derde zege voor Emiel Osaer na solo in Kasterlee (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Oct 2024 - 11:10
Printvriendelijke versie

In Kasterlee werd er zondag gestart met 42 tweedejaars nieuwelingen voor een half uur cross plezier. Net zoals de afgelopen was de zege opnieuw voor Emiel Osaer. De renner van het Starbikes-Vistabuild neemt zo zijn derde zege van het seizoen. Op het podium kreeg hij het gezelschap van de provinciale kampioen van Vlaams-Brabant Bas Vanden Eynde en Antwerps kampioen Maxime Smits. Een interview met de winnaar kan je hieronder beluisteren/bekijken.

1 OSAER Emiel - STARBIKES - VISTABUILD
2 VANDEN EYNDE Bas - YOUNG CYCLING TALENT D&D
3 SMITS Maxime - ACROG-TORMANS

Net als in Kessel won vorig weekend in Wiekevorst Emiel Osaer de cross bij de tweedejaars nieuwelingen.  Hij ging vanaf ronde 1 naar de kop van de wedstrijd en gaf deze positie niet meer af. Hij kwam over de finish met een voorsprong van ruim een halve minuut. Lars Stockman, Joren Celen en...
De tweedejaars nieuwelingen streden op het Fort van Kessel met 29 voor de podiumplaatsen. Emiel Osaer was vanaf ronde 1 duidelijk de sterkste en won met 30 seconden voorsprong de wedstrijd. Bas Vanden Eynde en Maxime Smits eindigde als tweede en derde. Een interview met Emiel en Bas kan je...