Wedstrijden

Wout Janssen wint solo zijn thuiswedstrijd in Rijkevorsel (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 28 May 2024 - 08:00

Met 71 beloften werd er gestart in Rijkevorsel voor een wedstrijd die werden verreden over 104.4km. Met 4 plaatselijke renners Anton Bayens, Arthur Mertens, Simon Van Den Kinschot en Wout Janssen kregen we een mooi deelnemersveld. Na enkele rondes kregen we een trio vooraan: Loïs Paul, Wout Janssen en Ruben Lembrechts.  Vanuit het peloton werd er jacht gemaakt op de 3 leiders. Met nog een 4-tal rondes te rijden konden 7 renners zich bij de 3 koplopers vervoegen. In de voorlaatste ronde werd de kopgroep volledig aan flarden gereden.

Sune De Valck wint tweede rit van VCP, Emil Siegers wint eindklassement (foto's)

Door Jo Groenevinger op 27 May 2024 - 12:10

Sune De Valck wint de slotrit, zwarte trui en blauwe trui van de tweedaagse Vermarc Cycling Project voor nieuwelingen. Belgisch kampioen Emil Siegers wint het eindklassement van de tweedaagse.

"Na een 6de plaats in de eerste etappe en het behalen van de zwarte trui (tussensprinten) en de blauwe trui (Beste Vlaams-Brabander tweedejaars) was het doel om op dag 2 deze truien te verdedigen en vol te gaan voor de ritwinst.": vertelt Sune.

Robbe Mellaerts wint GP Etienne De Wilde: "Mijn allereerste zege ooit is ineens een interclub"

Door Kurt Vermeerbergen op 26 May 2024 - 21:42

Robbe Mellaerts won vandaag de interclub '28e GP Etienne De Wilde' in Laarne . In een sprint met Jarno Bellens was Robbe net iets sneller. Het is Robbe zijn allereerste zege ooit in zijn lange carrière. Robbe is zowel actief op de weg als in het veld.

Zander Tielens solo naar eerste zege van het seizoen

Door Kurt Vermeerbergen op 26 May 2024 - 20:39

In de loop van de week was er nog een oproep op Facebook om meer renners aan de start te krijgen in Kotem-Maasmechelen. Uiteindelijk kwamen 33 junioren opdagen voor deze wedstrijd. De zege was voor Zander Tielens, die er zijn eerste zege van het seizoen behaalde.

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden