Wedstrijden

Arnaud De Lie wint sprint van 3 in Waregem

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Aug 2020 - 20:18

In Waregem verschenen 148 junioren aan de start voor één van de weinige juniorenwedstrijden van augustus. Belgisch kampioen Arnaud De Lie behaalde in een sprint met 3 zijn derde zege van het seizoen op rij.

"In het begin van de wedstrijd was er een aanval van Alec Segaert. Hij rijdt 3 ronden solo waarna we hem terug grijpen. Ik doe hierna een aanvalspoging en kan 5 ronden alleen voorop rijden. In de laatste ronde komen 2 renners aansluiten. In de sprint van 3 behaalde ik mijn 3e zege van het seizoen.": vertelt Arnaud.

Joris Reinderink eindigt 8ste in eindklassement van Tour Regionem Orlicka Lanškrounské

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Aug 2020 - 15:11

De 4 etappes van de Tour Regionem Orlicka Lanškrounské zitten er helemaal op. Als we op zoek gaan in het eindklassement naar de renners van de Belgische ploegen komen we Joris Reinderink (Acrog-Tormans Balen BC) als eerste tegen op een 8ste plaats. Lennert Belmans van Iko Crelan sluit de top 10 af.

Verslag van Joris over zijn  Tour Regionem Orlicka Lanškrounské:

Eindelijk weer een etappekoers in Tsjechië (Regionem Orlicka) De eerste dag stond een rit op het programma van 70km, maar deze is helaas stilgelegd door een ongeval met een motor.

Aaron Dockx stunt in de Tour Regionem Orlicka Lanškrounské

Door Kurt Vermeerbergen op 1 Aug 2020 - 20:50

In de namiddag moesten de renners in de Tour Regionem Orlicka Lanškrounské een rit in lijn afwerken van 70km. De tweedejaars nieuweling Aaron Dockx (Iko-Crelan/Wac-team) werd er tussen de junioren 9e en kwam als eerste Belg over de aankomst. In deze ronde mogen alle ploegen enkele nieuwelingen laten meerijden met de junioren.

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden