Wedstrijden

Runne Heylen sterkste Belg in Boom

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Dec 2023 - 16:51

Bij de eerstejaars nieuwelingen in Boom kwamen 45 renners aan de start. Onze beste landgenoot vonden we terug op plaats 3, Runne Heylen. De wedstrijd werd gewonnen door de Tsjech  ŠImon Kment.

Runne: "Ik moest op de laatste rij starten door een slechte loting. De eerste ronden goed kunnen opschuiven en in de 2de ronden hing ik al op een 2de plaats. Dan een val gemaakt waardoor de renner achter mij terug komt en over mij gaat. Uiteindelijk een 3de plaats en heel content."

Emile Beertens trekt in 2024 naar Acrog - Tormans

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Nov 2023 - 19:38

Emile Beertens zal de nieuwelingenkern van Acrog - Tormans versterken in 2024 als tweedejaars. Na overleg met zijn familie besloot hij te kiezen voor deze Kempische ploeg uit Balen.

"Ik ben door nog  2 andere ploegen gevraagd maar Acrog-Tormans stond me het meeste aan. Mede door het programma wat zij rijden en hun begeleiding dat echt top is.": zegt Emile.

Arne Baers wint in kortrijk de X2O Badkamers Trofee voor beloften

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Nov 2023 - 18:37

De cross voor beloften in Kortrijk (X2O Badkamers Trofee) werd gewonnen door Arne Baers. Het is voor Arne zijn eerste zege van het seizoen. Wout Janssen en eerstejaars belofte Yordi Corsus vergezelden hem op het podium.

Arne: "Ik startte goed en was direct mee met de top 3. Na 1,5 ronde versnelde ik en kon ik solo wegrijden. Elke ronde kon ik mijn voorsprong  vergroten.  Vanaf de voorlaatste ronde probeerde ik geen risico’s meer te nemen en hetzelfde tempo te blijven rijden tot de finish."

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden