Wedstrijden

Tyler Desmet beste Belg op het podium in Vichte

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Aug 2019 - 21:32

Tyler Desmet moest in Vichte de duimen leggen voor de Spanjaard Juan Luis Arrieta.

"Samen met mijn ploegmaat Iyen Cristofano de koers proberen hard maken. We slaagden in ons opzet maar in de laatste ronde rijdt er een Spanjaard weg en ik reageer te laat.  Ik doe nog mijn best en kom op 20 meter samen met Baptiste Dewil."

1 ARRIETA JUAN LUIS
2 DESMET TYLER
3 DEWIL BAPTISTE

Lars Droogmans wint de koninginnenetappe in de Volta Portugal

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Aug 2019 - 20:22

Lars Droogmans heeft de laatste rit in de Volta Portugal gewonnen. De tweedejaars junior eindigt hierdoor tweede in het algemeen klassement en zijn ploeg Cycling Team Glabbeek eindigt als 4e in het ploegenklassement. Ploeggenoot Tijs Verstappen kan huiswaarts keren met de groene trui.

Runar De Schrijver sprint naar eerste zege bij de nieuwelingen

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Aug 2019 - 19:59

Met 23 nieuwelingen werd er gestart in Berlare (Uitbergen). In de sprint behaalde eerstejaars nieuweling Runar De Schrijver zijn eerste zege bij de nieuwelingen.

"In de eerste ronde reden we weg met 11 renners. Tijdens de wedstrijd waren er vooral aanvallen van Jonas De Schampeleire en Yoran Van Gucht. Uiteindelijk gingen we met 8 renners naar de meet. Ik heb zelf de spurt ingezet en er kwam niemand meer over. Zo heb ik mijn eerste overwinning bij de nieuwelingen behaald."

1 DE SCHRIJVER RUNAR
2 VAN GUCHT YORAN
3 DE CRUYENAERE STAN

De grote Cian Uijtdebroeks show in Woubrechtegem

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Aug 2019 - 19:39

In Woubrechtegem werd het een echte Cian Uijtdebroeks show. Met slechts 11 renners werd er gestart en de tweedejaars nieuweling liet zien waarom hij kampioen van België was.

" Ik heb de eerste 3 ronden mij rustig gehouden. Daarna heb ik aangevallen. Ik heb gedurende 7 ronden alleen gereden en heb mijn voorsprong uitgebouwd tot 9 minuten 40 seconden."

1 UIJTDEBROEKS CIAN
2  HUBO XANDER
3 MOERMAN ROBBE

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden