Wedstrijden

Emiel Verstrynge: "Mijn kampioenentrui geeft me vleugels"

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Jan 2022 - 17:27

Een week na zijn Belgische titel bij de beloften heeft Emiel Verstrynge zijn nieuwe kampioenentrui op de mooiste manier ingehuldigd. Deze zondag won de inwoner van Maldegem zijn eerste wereldbekerwedstrijd in Flamanville. Het succes proefde zoet voor de renner van het Tormans Cyclo Cross Team, aangezien het zijn tweede opeenvolgende overwinning is en dit in de laatste manche van de Wereldbeker voor beloften.

Drie titels en een regen van medailles voor Tormans CX Team

Door Kurt Vermeerbergen op 9 Jan 2022 - 21:55

Het weekend van nationale kampioenschappen zal ruim in de annalen van het Tormans Cyclo Cross Team voorkomen. Daags na de titel van de Luxemburgse Marie Schreiber hebben de zes renners aan de start van hun titelstrijd allen een medaille behaald. Drie zijn kampioen geworden, terwijl de drie anderen op de tweede of derde trap van het podium geëindigd zijn.

Arne Vrachten behaalt de Belgische trui bij de elite 2

Door Kurt Vermeerbergen op 9 Jan 2022 - 21:33

Samen met de elites reden ook de renners clubs (elite 2)  hun Belgisch kampioenschap. In deze reeks reden slechts 3 renners de wedstrijd volledig uit. Arne Vrachten eindigde algemeen op een 15e plaats en was de 1ste elite 2 renner.  Hij kreeg op het podium het gezelschap van Seppe Rombouts (2e) en Julian Siemons (3e).

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden