Nieuws

Quinten Hermans zal niet aan de regenboogstrijd deelnemen wegens positieve test

Door Kurt Vermeerbergen op 24 Jan 2022 - 05:12

Tormans CX is betreurd om mee te delen dat Quinten Hermans aanstaande zondag in Fayetteville niet voor de regenboogtrui zal strijden. De PCR-test die deze zondag bij alle renners van Belgian Cycling afgenomen werd om besmetting met het Covid-virus te onderzoeken, toonde bij Quinten Hermans een positief testresultaat aan.

Ploegvoorstelling 2022: De Dijlespurters VV Mechelen (foto's)

Door Jo Groenevinger op 16 Jan 2022 - 17:47

Eerder kon je al op onze site lezen dat "De Dijlespurters VV Mechelen" in een volledige nieuwe tenue zitten (https://www.cyclingsite.be/nieuwe-stijl-voor-de-dijlespurters-vv-mechelen-2022-video). Gisteren bij het verdelen van de kledij konden wij alle renners(ters) individueel op de gevoelige plaat leggen. Het resultaat zie je via onderstaande link.

Wat zijn de verwachtingen van Lotto Soudal voor 2022? Waar rijdt wie?

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Jan 2022 - 18:53

Lotto Soudal stelt plannen voor 2022 voor: Ewan voor Sanremo, Gilbert in de Ardennen en Vermeersch op de kasseien

Op de jaarlijkse persdag van Lotto Soudal werd de seizoensplanning van alle renners voorgesteld. Sprinter Caleb Ewan mikt opnieuw op ritzeges in de Rondes van Italië en Frankrijk, Philippe Gilbert rijdt in zijn laatste jaar als prof weer alle heuvelklassiekers en Florian Vermeersch hoopt te kunnen excelleren in de Vlaamse klassiekers.

Pagina's

Abonneren op Nieuws