Nieuws

Van Assche – Veloloft CT gaat in 2021 door op zijn élan

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Oct 2020 - 17:28

De leiding van Van Assche – Veloloft kijkt met gemengde gevoelens terug op het afgelopen coronaseizoen, waarin elk wielerteam het lastig had om de ambities waar te maken. Tijdens de winter verliep alles naar wens met o.a. tal van overwinningen, nationale titels en medailles op de piste in zowel België, Noorwegen als Nederland. Na een geslaagde ploegstage in Spanje trok de pandemie evenwel een dikke streep door de originele planning. Nations’ Cup en Women Cycling Series gingen beiden op de schop, de buitenlandse rensters kwamen nauwelijks aan koersen toe.

Malaika Feys tekent bij Doltcini Corlyp Development Team

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Oct 2020 - 15:20

Doltcini Corlyp Development Team versterkt het team in 2021 met Malaika Feys.

Ploegleider Kaat: "Na een pechjaar voor Malaika zijn we toch overtuigd van haar talent en willen we haar zeker de kans geven om dit te laten zien binnen ons team. Als eerstejaars nieuweling won ze alle etappe's in de vuelta al bajo aragon, ook werd ze als eerstejaars 3e op het BK tijdrijden. Malaika haar specialiteiten zijn vooral klimmen en tijdrijden."

Contractverlenging voor Tomasz Marczyński en Tosh Van der Sande

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Oct 2020 - 15:02

Het Lotto Soudal Team voor 2021 krijgt steeds meer vorm. Zowel de Belg Tosh Van der Sande als de Pool Tomasz Marczyński hebben bijgetekend tot einde 2021. Beide renners zijn vertrouwde gezichten bij het Belgsiche WorldTeam. Marczyński gaat zijn zesde jaar in bij de ploeg, Van der Sande zijn tiende. Beide renners starten morgen in de 75e Ronde van Spanje. Al 27 plaatsjes voor Team Lotto Soudal zijn voorlopig ingevuld. Achttien renners van het huidige team, aangevuld met negen nieuwkomers.

Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent 2020 jaar uitgesteld

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Oct 2020 - 12:25

De Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent zou normaal plaatsvinden van 17 tot 22 november 2020 in het Kuipke in Gent, maar wordt met een jaar uitgesteld. Het blijkt niet mogelijk om het evenement helemaal coronaproof te organiseren zonder aan de essentie te raken. De tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar.

Pagina's

Abonneren op Nieuws