Nieuws

Cycling Team Glabbeek is het Plezantste Legioen van het land

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Jun 2023 - 16:11

BelOrta trapte dit voorjaar de tweede editie van haar steuncampagne voor lokale sportverenigingen op gang. Daarbij ging de coöperatie opnieuw op zoek naar het Plezantste Legioen van het land. Die sportclubs delen immers dezelfde waarden als de BelOrta producenten: het harde werken, de gedeelde passie en de goesting om elke dag opnieuw voor het allerbeste resultaat te gaan. Om kans te maken op de hoofdprijs van €5.000, werden alle clubs in ons land uitgedaagd om een foto in te sturen van hun Plezantste Legioen. Hoe te winnen? Door de meeste stemmen van de volksjury binnen te rijven.

Niels Driesen: "Het zal speciaal zijn om in de trui van Soudal Quick-Step Devo Team te rijden"

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Jun 2023 - 13:39

Niels Driesen rijdt vanaf volgend jaar in het shirt van het Soudal Quick-Step Devo Team. De jonge Belg eindigde in de top 5 in zowel de Ronde van Vlaanderen als Parijs-Roubaix dit seizoen. Hij werd tweede op het Belgisch kampioenschap en heeft de aandacht getrokken met zijn klimcapaciteiten. Niels maakt de overstap van zijn huidige ploeg Acrog - Balen BC Junior, de jeugdploeg waar ook Tom Boonen een verleden had en zijn weg naar de top bouwde.

Veldrittalent Guus van den Eijnden versterkt Ciclismo Mundial

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Jun 2023 - 13:19

De 17-jarige Nederlander Guus van den Eijnden maakt vanaf 1 september deel uit van Ciclismo Mundial, het wielerproject van de gebroeders Roodhooft.

Guus van den Eijnden toonde zijn talent als junior door verschillende topwedstrijden te winnen, waaronder de World Cup in Maasmechelen. Ook pakte hij met de Nederlandse nationale ploeg goud op het WK Team Relay in Hoogerheide.  In zijn eerste twee seizoenen als U23-renner zal Van den Eijnden deel uitmaken van de Ciclismo Mundial-structuur.

Franse fietsmerk Lapierre opent Belgische flagshipstore in samenwerking met Fietsen Wildiers

Door Kurt Vermeerbergen op 23 May 2023 - 15:40

In samenwerking met Fietsen Wildiers, kondigt het Franse wielermerk Lapierre vandaag de opening aan van haar nieuwe flagshipstore in België. De nieuwe showroom wordt ondergebracht in het bestaande (e)-bike center van Wildiers in Geel. Het zogenaamde Shop in Shop concept kadert in de groeiambities van Lapierre op de Belgische markt.  

Pagina's

Abonneren op Nieuws