Nieuws

Hoe ziet Dovy Keukens – FCC er in 2023 uit?

Door Kurt Vermeerbergen op 3 Dec 2022 - 09:46

Dovy Keukens – FCC zal ook volgend jaar opnieuw in het peloton te zien zijn, met dank aan de vaste sponsoren. Dit al voor het elfde wielerjaar op rij! Jawel je hoort het goed! Volgend jaar, na twee jaar afwezigheid wegens corona, vieren we op de ploegvoorstelling het tien + éénjarig bestaan! Het team van voorzitter Frans Delameilleure & sportief manager Jochen Deweer telt volgend jaar 25 renners. Dit zijn vijf renners extra t.o.v. 2022, met dank aan een fiere voorzitter waar de wielersport hem nauw aan het hart ligt .

Antwerpenaar Dirk Verbeeck (Bonache) is zondag prominent aanwezig op de Scheldecross: “Op alle fronten streven wij naar gendergelijkwaardigheid, ook in het veldrijden!”

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Dec 2022 - 10:09

Op het bekende Antwerpse Sint-Annastrand kan je zondagmiddag terecht voor de 8ste manche van de UCI Wereldbeker veldrijden. De 64-jarige Antwerpenaar Dirk Verbeeck, CEO van het Projectsourcingbedrijf Bonache, is dit weekend prominent aanwezig op de cross. Met zijn bedrijf is hij niet alleen de 2de hoofdsponsor van het vrouwenwielerteam De Ceuster Bonache Cycling van o.a.  Ellen Van Loy, Alicia Franck en Laura Verdonschot, op het parcours heeft hij ook zijn eigen bocht.

Viktor Vandenberghe en Wies Nuyens groeien door naar Pauwels Sauzen - Bingoal

Door Kurt Vermeerbergen op 30 Nov 2022 - 12:41

Mooi nieuws voor twee juniores van Bert Containers - Doltcini, het opleidingsteam van manager Jurgen Mettepenningen: veldrittalenten Viktor Vandenberghe en Wies Nuyens zullen in september 2023 doorstromen naar de beloftekern van Pauwels Sauzen - Bingoal.

Lotto Dstny versterkt zich met Eduardo Sepulveda en Johannes Adamietz

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Nov 2022 - 14:11

Eduardo Sepulveda (31) en Johannes Adamietz (24) zullen vanaf 2023 uitkomen voor Lotto Dstny. Adamietz ondertekende een contract voor twee jaar, Sepulveda voor een jaar. “Deze twee renners geven de ploeg meer body in wedstrijden met veel hoogtemeters”, verklaart sportief manager Kurt Van de Wouwer.
 

Avia-Rudyco Cycling Team blikt terug op wonderjaar 2022 met video

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Nov 2022 - 17:53

2022 was een heel uitzonderlijk jaar voor Avia-Rudyco Cycling Team met 1 jeugdolympische titel, zilver op het EK tijdrijden U19 en maar liefst 22 Belgische titels en 100 medailles op kampioenschappen. Om van de uitschieters in de grote koersen dan nog niet te spreken. Omdat dit jaar zo uitzonderlijk is, heeft de ploeg een overzicht gemaakt die je via onderstaande video kan bekijken.

Pagina's

Abonneren op Nieuws