Nieuws

Rune Herregodts en Arne Marit tekenen voor 2 jaar bij Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux

Door Kurt Vermeerbergen op 9 Aug 2022 - 12:10

Na Dries De Pooter, Tom Paquot en Laurenz Rex zullen twee andere beloftevolle Belgen in 2023 in de kleuren van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux hun World Tour debuut maken. Rune Herregodts (24 jaar) en Arne Marit (23 jaar) van Sport Vlaanderen - Baloise hebben net als hun landgenoten een contract tot eind 2024 getekend.

Lars Janssens overleden

Door Kurt Vermeerbergen op 9 Aug 2022 - 10:47

Sport is winnen, sport is helaas ook verliezen. Maandagavond overleed de 16-jarige Lars Janssens. Een week heeft hij gevochten als een leeuw nadat hij tijdens een ploegstage met zijn ploeg Team Kempen slachtoffer werd van een ongeval. Ondanks al zijn vechtlust heeft het echter niet mogen zijn.

Veel sterkte met het verlies van Lars aan zijn vader Guy, zijn moeder Debby, broer Siebe, vrienden , familie,  Team Kempen,..... Mogen de herinneringen een bron van troost betekenen.

Tim Wellens tekent contract voor 2 jaar bij UAE Team Emirates

Door Kurt Vermeerbergen op 9 Aug 2022 - 10:36

Tim Wellens heeft zijn nieuw contract ondertekend bij UAE Team Emirates voor twee jaar. De 31-jarige renner uit Sint-Truiden heeft een indrukwekkend palmares met niet minder dan 34 professionele overwinningen, waaronder 4 ritzeges in grote rondes. De Flandrien wil daar de komende seizoenen op voortbouwen.
 

Intermarché-Wanty-Gobert verwelkomt voormalig wereldkampioen Rui Costa

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Aug 2022 - 18:09

Rui Costa wordt vanaf 2023 de eerste Portugese renner die de kleuren van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux zal verdedigen. De wereldkampioen van Firenze 2013 koerst al dertien jaar op het allerhoogste niveau en wisselt na zes seizoenen bij UAE Team Emirates van shirt om voor het eerst in zijn carrière een Belgisch team te vervoegen.

Vincent Baestaens start het veldritseizoen 2022-2023 bij het SPITS cx team

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Aug 2022 - 13:25

Na zijn mooie overwinning afgelopen zondag in de Ronde van Vlaams-Brabant stond Vincent Baestaens op het Na-Tourcriterium van Putte voor het eerst aan de start in zijn nieuwe trui. Vincent heeft een contract ondertekend tot het einde van het crossseizoen 2023-2024. Hij zal uitkomen voor het SPITS CX TEAM, een éénmansploeg.

De ploeg zal geleid worden door Ivo Spits. Verder maken deel uit van de ploeg:

Sportief verantwoordelijken: Lode Spits en Karl Haverbeke
Trainer: Michel Geerinck
Verzorger: Benny Van Calster
Mecanicien: Patrick Baestaens

Pagina's

Abonneren op Nieuws