Nieuws

Louis Blouwe wordt prof in 2022 bij Cycling Team Bingoal Pauwels Sauces WB

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Jul 2021 - 09:36

Louis Blouwe de winnaar van de GP stad Sint-Niklaas en GP Rik Van Looy heeft zijn profcontract voor volgend jaar op zak. Hij zal prof worden in 2022 bij Cycling Team Bingoal Pauwels Sauces WB. Momenteel rijdt de vierdejaarsbelofte nog voor het development team van de profploeg. Louis tekende een contract voor 2 jaar bij zijn nieuwe ploeg.

3-daagse van Vlaams-Brabant: Vermarc Cycling Project ondersteunt jeugdwielrennen

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Jul 2021 - 16:41

Met de steun van Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant richtte Vermarc Sport afgelopen coronajaar het Vermarc Cycling Project op. Samen met de hulp van lokale wielerclubs zullen meerdere wielerwedstrijden in de regio toch georganiseerd kunnen worden. “Er zijn vele organisatoren die sinds de komst van de pandemie geen of weinig risico willen nemen. Met het Vermarc Cycling Project willen we garant staan voor de organisatie.”, vertelt Marc Verbeeck, initiatiefnemer en CEO van Vermarc Sport.

Wat verwacht Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux van de Tour de Wallonie?

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Jul 2021 - 18:24

Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux staat als een van de dertien World Tour-ploegen aan de start van de 42e editie van de Tour de Wallonie (2.Pro), die plaatsvindt van 20 tot en met 24 juli. Dit jaar keert het evenement terug met zijn traditionele vijf etappes, na een verkorte editie in 2020 vanwege sanitaire maatregelen. De renners starten in Genappe (Waals-Brabant), en doorkruisen gedurende vijf dagen alle Waalse provincies, om uiteindelijk de eindhalte in Quaregnon (Henegouwen) te bereiken.
 

Jenno Berckmoes tekent contract voor 2 jaar bij Sport Vlaanderen - Baloise

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Jul 2021 - 09:46

Sport Vlaanderen - Baloise verwelkomt vanaf 1 januari 2022 de 20-jarige belofte Jenno Berckmoes als prof. Jenno Berckmoes (4 februari 2001) werd met zijn huidige club Home Solution - Soenens recent Belgisch Kampioen ploegentijdrit en won de klimwedstrijd te Vresse-Sur-Semois. Jenno tekende bij Sport Vlaanderen - Baloise een contract voor 2022 en 2023.

Nationale selectie: Nations' Cup Men U23 – Étoile d'Or

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Jul 2021 - 09:27

De Sporttechnische Commissie bevestigde de door bondscoach Sven Vanthourenhout geselecteerde renners om deel te nemen aan de Nations' Cup Men U23 – Étoile d'Or, die zal plaatsvinden van maandag 19 juli tot dinsdag 20 juli 2021 in Frankrijk:

Louis BLOUWE
Vito BRAET
Luca DE MEESTER
Milan FRETIN
Timo KIELICH
 
Voor meer wedstrijdinfo: http://club.quomodo.com/usacyclisme/etoile-d-or/etoile-d-or-2021.html

Pagina's

Abonneren op Nieuws