Nieuws

VL Technics – Experza – Abutriek CT wordt de komende 3 jaar GM Recycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Jul 2018 - 17:19

Tussen het bestuur van Wielerpromotie Zuid-West vzw enerzijds, en Dhr. Freddy Gillis van de firma GM Recycling uit Lembeke anderzijds, werd een overeenkomst bereikt om voor de komende 3 jaar als hoofdsponsor op te treden van het Anzegemse beloften-wielerteam van Rudy Vandenheede. De naam van de ploeg wordt de komende 3 jaar 'GM Recycling Team'. Het team staat dus de komende 3 jaar terug garant voor het betwisten van een uitgebreid nationaal- en internationaal programma.

Thibaut Ponsaerts als belofte naar Lotto Soudal U23

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Jul 2018 - 13:35

Lotto Soudal U23 versterkt zich volgend seizoen met Thibaut Ponsaerts! De achttienjarige renner maakt de overstap vanuit de juniorencategorie, waar hij enkele sterke prestaties neerzette. In 2017 won hij onder meer twee etappes in de Tour du Pays de Vaud, en maakte hij deel uit van de Belgische selectie op het wereldkampioenschap in Bergen. In 2016 won hij ook de Flandrien trofee bij de nieuwelingen

Brent Luyckx neemt deel aan 'De hel van Kasterlee: "Laten zien dat je met de ziekte van Crohn kan sporten"

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Jul 2018 - 20:18

Brent Luyckx stopte enkele jaren geleden met de wielersport omdat er bij hem de ziekte van Crohn was vastgesteld. Om de ziekte meer bekendheid te geven onder andere wil Brent eind van dit jaar deelnemen aan 'De hel van Kasterlee' om geld in te zamelen voor de Crohn- & Colitis ulcerosa Vereniging vzw, een patiëntenvereniging voor mensen met chronisch inflammatoir darmlijden. Hoe je Brent kan steunen en welke weg hij heeft afgelegd vertelt hij je zelf.

André Greipel: "Als ik niet op eigen krachten de finish kan bereiken ga ik liever naar huis"

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Jul 2018 - 20:23

André Greipel heeft deze namiddag jammer genoeg de Tour de France moeten verlaten tijdens de bergetappe naar Alpe d’Huez. Al in de eerste kilometers van de Col de la Madeleine, de eerste beklimming van de dag, koos Greipel voor zijn eigen tempo en liet hij het peloton gaan. De voormalig Duitse kampioen werd bijgestaan door ploegmaats Jasper De Buyst en Marcel Sieberg. Op de Col de la Croix de Fer stapte Greipel van de fiets, net als Marcel Sieberg. Het is de eerste keer in acht deelnames dat Greipel, die elf Touretappes op zijn palmares heeft staan, de Tour vroegtijdig moet verlaten.

Remco Evenepoel to turn pro with Quick-Step Floors (Engelse perstekst)

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Jul 2018 - 12:07

Hieronder vinden jullie de Engelse perstekst die Quick-Step Floors vandaag de deur uitstuurde naar aanleiding van het profcontract van Remco Evenepoel: 

Quick-Step Floors and Remco Evenepoel have reached an agreement which will see the prodigious Belgian ride in the next two years for the outfit who since its inception in 2003 has amassed more than 650 UCI victories, including 83 Grand Tour stages, 18 Monuments and 3 World TTT Championships.

Pagina's

Abonneren op Nieuws