Nieuws

Wat zijn de nieuwigheden op de 1.1 UCI WE Craywinckelhof - Omloop van het Hageland?

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Nov 2021 - 10:33

Op zondag 27 februari 2022 is er de  Women Elite  wielerwedstrijd UCI 1.1 WE “Craywinckelhof – Omloop van het Hageland”.  De organisatie kan al enkele nieuwigheden aankondigen.
 
Wat is er nieuw tegenover de vorige jaren?
Het parcours is vernieuwd en bestaat nu uit een rit in lijn, 2 grote ronden en 2  plaatselijke ronden in het mooie landschap van het Hageland, met haar  mooie glooiende wegen, boomgaarden, kasseistroken, heuvels en dergelijke  meer.
 

Jeroen Eyskens in 2022 naar het Tarteletto-Isorex Continental Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Nov 2021 - 20:26

Antwerpenaar Jeroen Eyskens bereikte deze week een overeenkomst voor één seizoen bij het Continentale team Tarteletto-Isorex.

“Jeroen reed geen opvallend seizoen dit jaar, maar met zijn wilskracht en ervaring is dit een basis om in 2022 voor de ploeg te werken en als het lukt eens zijn eigen kans te kunnen gaan. Met een goed team moet dit zeker lukken”, besluit de manager Peter Bauwens.

Robby Cobbaert nieuwe ploegleider bij Bert Containers - Pauwels Sauzen

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Nov 2021 - 15:16

De evolutie binnen de veldritpiramide van manager Jurgen Mettepenningen staat niet stil. Omdat sponsor Pauwels Sauzen en ploegleider Tom De Kort hun focus voortaan nog meer richten op moederploeg Pauwels Sauzen - Bingoal, krijgt opleidingsclub Bert Containers - Pauwels Sauzen een nieuwe ploegleider én een nieuwe tweede naamsponsor: Robby Cobbaert en Doltcini.

Jarno Jordens tekent overeenkomst met het Tarteletto-Isorex Continental Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Nov 2021 - 17:38

Jarno Jordens tekende een overeenkomst bij het Tarteletto-Isorex Continental Cycling Team de voorbije dagen.

Jordens reed dit jaar een opvallend wegseizoen met een belangrijke overwinning in het Kampioenschap der beide Vlaanderen in Nieuwkerken- Waas en de kermiskoers in Deinze. Ook reed hij een pak top-10 plaatsten bij elkaar.

Zeven nieuwkomers voor Dovy Keukens – FCC Cycling Team in 2022

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Nov 2021 - 18:24

Dovy Keukens – FCC zal ook volgend jaar opnieuw in het peloton te zien zijn, met dank aan de vaste sponsoren. Dit al voor het tiende wielerjaar op rij! Jawel je hoort het goed! Volgend jaar, indien Corona het toelaat, vieren ze op de ploegvoorstelling het tienjarig bestaan! Het team van voorzitter Frans Delameilleure & sportief manager Jochen Deweer telt volgend jaar 20 renners.

Pagina's

Abonneren op Nieuws