Nieuws

Florian Vermeersch en Viktor Verschaeve worden prof bij Team Lotto Soudal

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Dec 2019 - 13:16

Beloftenrenners Florian Vermeersch en Viktor Verschaeve hebben een contract getekend bij WorldTour Team Lotto Soudal. Vermeersch maakt de overstap naar het WorldTour Team op 1 juli 2020. Viktor Verschaeve doet dat op 1 januari 2021. Beide renners tekenden een overeenkomst tot einde 2022.

Mysenlan Baboco Douterloigne start in 2020 in de Nederlandse loterij topcompetitie

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Dec 2019 - 13:15

Mysenlan Baboco Douterloigne investeert fors in de uitbreiding van hun programma en start volgend seizoen ook in de Nederlandse Loterij topcompetitie.

Het team is verheugd te melden dat het team toegelaten werd om de Nederlandse topcompetitie te betwisten. Een mooie opportuniteit voor de renners, daar ze opnieuw een uitstekend platform krijgen om zich in de kijker te rijden. Het team betwist ook de Belgische topcompetitie en zo kan het team uitpakken met een prachtig programma.

Grootvader van Hendrik, Laurens en Diether Sweeck overleden

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Dec 2019 - 09:58

Gisteravond nam de familie Sweeck afscheid van Alfons ‘Fokke’ Sweeck, de grootvader van de renners Hendrik, Laurens en Diether Sweeck. Alfons werd 83 jaar en was zelf ook een meer dan degelijk wielrenner. In zijn profjaren (1959-1962) pakte hij verschillende overwinningen voor de ploeg Groene Leeuw, met als uitschieters een rit in de Ronde van Spanje van 1960 en eindwinst in de Ronde van België van datzelfde jaar.

Outfit 2020 van het CT Projectbouw Borgonjon - Dewa Sport

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Dec 2019 - 09:32

Via deze site willen wij alvast al onze sponsors, medewerkers en alle andere mensen achter de schermen bedanken die hier mee hun schouders hebben onder gezet. Wat eerst begon als grap is op zeer korte tijd werkelijkheid geworden. Veel mensen hadden twijfels over het al dan niet lukken van dit project maar dankzij de mensen die er WÉL in geloofden staan we al verder dan we ooit hadden kunnen dromen. Het zal aan de renners en staff zijn om deze lijn van positiviteit door te trekken in het aanstormende seizoen.

Cyclingteam Aluvano - Frituur De Flandrien - Yprauto is klaar voor 2020 in deze nieuwe tenue

Door Kurt Vermeerbergen op 12 Dec 2019 - 15:35

Cyclingteam Aluvano - Frituur De Flandrien - Yprauto is een nieuwe ploeg vanaf volgend seizoen op de weg. Hiernaast op de foto vind je hun nieuwe tenue. Jonas Decouttere en Laszlo Feys zijn o.a. renners die je in deze kledij vanaf volgend seizoen kan spotten

Pagina's

Abonneren op Nieuws