Nieuws

Brent Blommen maakt de overstap naar K.Z.L.W.C

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Apr 2019 - 23:09

Brent Blommen zal je vanaf nu zien koersen voor K.Z.L.W.C (Koninklijke Zuid-Limburgse Wieler Club). Hij zal er als tweedejaars nieuweling op de weg starten.

"Ik wil de mensen van het bestuur alvast bedanken voor deze kans ! Ook wil  ik de mensen van zijn vorig team Milwaukee-Alpha Motorhomes Cycling team bedanken voor hun goede zorgen en steun!"

Jarne van de Paar leidt het jongerenklassement in de U23 Road series

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Apr 2019 - 09:06

Na afloop van de GP Tombroek Rollegem was de witte trui van beste jongere voor Jarne Van de Paar.  Hij staat nu met gelijke punten in het klassement met Vito Braet, beide hebben 28 punten. In het algemeen klassement staat deze eerstejaars op een knappe 3e plaats. 

Bjorg Lambrecht eindigt negentiende in de Ronde van het Baskenland: "Zonder rugpijn had er meer ingezeten"

Door Kurt Vermeerbergen op 13 Apr 2019 - 21:18

Vandaag werd de slotrit afgewerkt in de Ronde van het Baskenland. Na vijf etappes stond Bjorg Lambrecht dertiende in het algemene klassement, maar na een moeilijke dag werd de jonge Lotto Soudal-renner uiteindelijk negentiende. De ritzege in Eibar ging naar Adam Yates. Hij was weggereden met Ion Izagirre, Jakob Fuglsang, Dan Martin en Tadej Pogačar, waarna Yates hen versloeg in de sprint. Leider Emanuel Buchmann moest na een lange achtervolging de eindoverwinning afstaan aan Ion Izagirre.

Selectie Nederland nationscup-wedstrijd junioren Parijs-Roubaix

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Apr 2019 - 12:03

Op zondag 14 april staat Parijs-Roubaix - de 2e nationscup-wedstrijd voor junioren - op het programma. De volgende Nederlandse renners zijn daarvoor geselecteerd:

Casper van Uden
Axel van der Tuuk
Hidde van Veenendaal
Bodi del Grosso
Lars Boven
Olav Kooij

Pagina's

Abonneren op Nieuws