Nieuws

Vierdaagse van Kontich afgelast

Door Glenn Hofkens op 7 Apr 2020 - 18:04

Vandaag vernamen we via de provinciale voorzitter Swa Eliaerts dat ook de Sint-Martinusprijs in Kontich, beter bekend als de vierdaagse van Kontich, wordt afgelast door het coronavirus. Deze UCI-wedstrijd voor junioren zou normaal doorgaan van 3 tot en met 6 juli 2020. De beslissing om over te gaan tot een afgelasting van deze wedstrijd werd genomen door de Schepen van Sport, de voorzitter van de sportraad en de organiserede club Steeds Vooraan Kontich VZW.

Geen Grote Prijs Rik Van Looy dit jaar

Door Glenn Hofkens op 7 Apr 2020 - 17:47

Door de coronacrisis zal er dit jaar geen derde editie zijn van de Grote Prijs Rik Van Looy. Dat liet de organisatie weten via onderstaand persbericht.

Met spijt in het hart moeten we u melden dat de 3de editie van de GP Rik Van Looy, gepland op zondag 28 juni, niet zal doorgaan.

Gezien de strenge maatregelen die heden van toepassing zijn en de beperkte tijd die ons rest na 3mei (wanneer de maatregelen mogelijks versoepeld zullen worden) lijkt het ons onmogelijk om de organisatie, zoals men die van ons verwacht na de vorige 2 succesvolle edities, tijdig op poten te zetten.

BeNe Ladies Tour 2020 afgelast

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Apr 2020 - 11:24

De BeNe Ladies Tour zal dit jaar niet doorgaan wegens het covid19-virus.Dit bericht verscheen zopas op hun fb:

De BeNe Ladies Tour wordt dit jaar afgelast omwille het dreigende Corona-virus. In de voorbereiding van deze vierdaagse, die op de kalender staat vermeld van donderdag 9 tot en met zondag 12 juli 2020, worden we als organisator geconfronteerd met teveel onzekerheden. Dit staat een vlotte voorbereiding van de wedstrijd in de weg.

Welke wedstrijden zijn inmiddels definitief afgelast na 1 juni?

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Apr 2020 - 09:47

Alle wielerwedstrijden tot en met 1 juni 2020 in België op de internationale, nationale en regionale kalender voor alle categorieën en voor alle wielerdisciplines zijn geannuleerd. De wedstrijden hieronder na 1 juni zijn ook inmiddels afgelast

Sander Hubrechts zet 123MTB in de spotlights

Door Kurt Vermeerbergen op 4 Apr 2020 - 18:56

In onderstaande video zie je Sander Hubrechts samen met zijn zus op training. Op deze manier willen de 2 hun ploeg 123MTB in de spotlights zetten nu er geen competitie is.

Wat doe je als er totaal geen wielerwedstrijden zijn en je verveelt jouw? Dan neem je toch een leuke video op. Wil jij net zoals Sander een video met de wereld delen?  Mail hem naar kurt@cyclingsite.be . Je kan op deze manier ook uw ploeg en/of sponsors in de kijker zetten. Respecteer natuurlijk bij het maken van de video de social distance en de andere regels.

Pagina's

Abonneren op Nieuws