Nieuws

Snake cycling team zoekt nog elites z/c en beloften

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Sep 2020 - 13:17

Het Snake cycling team heeft zijn jaarlijkse restaurantdag, voorzien voor zondag 25 oktober, afgelast door de huidige omstandigheden. Ondanks alles gaat de ploeg door in 2021. De ploeg heeft nog plaats voor gemotiveerde renners: elites z/c en  beloften. Liefst zonder prof ambities.

Meer info: info@snakeonline.be

Liam Van Bylen keert terug naar de roots

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Sep 2020 - 10:50

In zijn tweede jaar als nieuweling zal Liam Van Bylen opnieuw de kleuren verdedigen van Acrog Tormans Balen BC.

"Na 1 jaar keer ik terug naar het vertrouwde nest van Acrog Tormans Balen BC waar ik al vanaf mijn 8ste rijd.Ik wil zeker en vast Rik Devoogdt en het hele CQT team bedanken voor het afgelopen jaar."

Zelf je transfer melden: redactie@cyclingsite.be

Rupel CT zoekt ploegleider + wagen voor Arden Challenge 25-27/09

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Sep 2020 - 09:55

Het Rupel Cycling Team neemt volgend weekend deel aan de Arden Challenge voor amateurs (25-2709), we mikken hierbij hoog op het eindklassement. Aangezien we met 6 renners zijn hebben we recht op een volgwagen, echter mag er achter het stuur van deze volgwagen enkel een gelicentieerd ploegleider zitten (en een gelicentieerd mecanicien). Normaal gezien zouden we dit niet nodig achten, maar naar aanleiding van onze ambities willen we het zekere op het onzekere spelen. Moeten opgeven wegens een lekke band op een slecht moment is allesbehalve leuk.

Milan De Ceuster maakt de overstap naar Acrog - Tormans Balen BC

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Sep 2020 - 08:19

De nieuwelingenploeg van Acrog-Tormans Balen BC zal zich in 2021 versterken met Milan De Ceuster.

"Volgend jaar zal ik als 2e jaar nieuweling deel uit maken van Acrog-Tormans Balen BC. Ze bieden mij een mooi programma aan en kijk er al naar uit om volgend jaar met een sterke ploeg in de interclubs aan de start te staan. In dit korte seizoen heb ik toch mooie resultaten behaald 3x2e en nog mooie ereplaatsen in de top 10, maar een overwinning zat er voorlopig nog niet in. Ik wil ook nog HCT bedanken voor 2 plezante jaren."

Vincent Van Hemelen tekent bij het Urbano Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Sep 2020 - 21:02

Vincent Van Hemelen zal volgend seizoen in zijn derde jaar als belofte in het peloton verschijnen in de tenue van het Urbano Cycling Team.

"Ik heb gekozen om de overstap te maken naar het Urbano Cycling Team. Als 3e jaars wil ik me volgend jaar graag bewijzen in het rondewerk en het tijdrijden. Ik geloof erin dat ik bij Urbano mijn ambities kan verwezenlijken."

Zelf je transfer melden: redactie@cyclingsite.be

Ferre Urkens vanaf morgen in de kleuren van Group Hens – Containers Maes

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Sep 2020 - 20:24

Afgelopen zondag won Ferre Urkens nog de oefencross in Herentals. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt waardoor de tweedejaars nieuweling morgen in Vorelaar zal starten in de kleuren van Group Hens – Containers Maes, waar hij een gooi doet naar de provinciale titel.

Pagina's

Abonneren op Nieuws