Nieuws

Gent-Staden Glenn Debruyne : "Mee met de eerste groep"

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Feb 2018 - 21:28

Zondag is er de interclub Gent-Staden met 25 ploegen aan de start. Glenn Debruyne verdedigt de kleuren van het Home Solution-Soenens Cycling Team .

Vraag: Je staat aan de start van de eerste interclub van het seizoen Gent-Staden. Wat verwacht je van de wedstrijd voor jezelf?  Wanneer tevreden? Wie zijn de kanshebbers of welke ploegen?

Gent-Staden Igor Courtens: "Ik verwacht nog niet heel veel"

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Feb 2018 - 20:37

Zondag is er de interclub Gent-Staden met 25 ploegen aan de start. Igor Courtens verdedigt de kleuren van het Meubelen Gaverzicht - Glascentra CT .

Vraag: Je staat aan de start van de eerste interclub van het seizoen Gent-Staden. Wat verwacht je van de wedstrijd voor jezelf?  Wanneer tevreden? Wie zijn de kanshebbers of welke ploegen?

Gent-Staden Aaron Vandermeirsch: "Het is mijn eerste seizoen op de weg"

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Feb 2018 - 19:52

Zondag is er de interclub Gent-Staden met 25 ploegen aan de start. Aaron Vandermeirsch verdedigt de kleuren van het Asfra Racing Team.

Vraag: Je staat aan de start van de eerste interclub van het seizoen, Gent-Staden. Wat verwacht je van de wedstrijd voor jezelf?  Wanneer tevreden? Wie zijn de kanshebbers of welke ploegen?

Speel met Cyclingsite.be het Fan Arena Klassiekers spel gratis mee

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Feb 2018 - 17:35

Speel met Cyclingsite.be het Fan Arena Klassiekers spel in onze league Cyclingsite.be . Het spel is volledig gratis !

In het kort
Budget van 100 miljoen
Kies 15 renners
Punten voor de top-20
Bonus voor sponsor en kopman
18 wedstrijden tellen mee (15 WorldTours en 3 EuropeTours)
Tijdens elke speeldag kan je één transfer doen, zolang je maar binnen je budget blijft.

Lotto Soudal : Tiesj Benoot en Tim Wellens zijn de speerpunten voor de Omloop

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Feb 2018 - 10:24

Zaterdag wordt de Omloop Het Nieuwsblad voor de 73ste keer betwist. De organisatie van deze Belgische WorldTour-wedstrijd heeft drastisch ingegrepen in het parcours; de huidige finale is een kopie van de oude Ronde van Vlaanderen. De Omloop zal daarom niet langer finishen in Gent, maar in Meerbeke. Het parcours van 196,2 km telt dertien hellingen en acht kasseistroken. In de laatste twintig kilometer liggen de Muur en Bosberg op de renners te wachten. Vanaf de top van de Bosberg is het nog twaalf kilometer tot de meet.

Geen voorinschrijvingen meer in Wallonië maar VOL is VOL

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Feb 2018 - 12:17

Belangrijke info voor de renners  die willen deelnemen aan regionale wedstrijden in Wallonië.

Er zijn GEEN VOORINSCHRIJVINGEN meer van toepassing !  Maar ze passen wel het maximum aantal renners dat mag starten in de categorieën zoals in Vlaanderen toe. Gelieve dus tijdig aanwezig te zijn aan de inschrijving want VOL is VOL en je kunt huiswaarts keren eens het maximum aantal renners bereikt is bij de inschrijving.

Pagina's

Abonneren op Nieuws