Interview

Louis Blouwe start seizoen 2023 in de Tropicale Amissa Bongo te Gabon

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Jan 2023 - 11:57

Louis Blouwe (Cycling Team Bingoal WB) begint zijn seizoen op 23 januari op de Tropicale Amissa Bongo in Gabon (23-29/01). Louis sloot het seizoen 2022 af met een gemengd gevoel. Na een zeer succesvolle wintervoorbereidingsperiode ziet hij de toekomst rooskleurig tegemoet.

Robbe Willemsens is één van de kanshebbers op de Belgische driekleur in Bredene

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Dec 2022 - 09:01

Robbe Willemsens is morgen één van de deelnemers op het Belgisch kampioenschap strandrace in de beloftencategorie in Bredene. Vorige weekend eindigde hij op een tweede plaats in Zeebrugge bij de beloften.

1.Twee seizoenen geleden deed je de overstap van Team Kempen naar het Van den Plas - HePa Cycling Team. Waarom de keuze voor hen?
Ik zat heel goed bij Team Kempen, maar bij de beloften waren er te weinig renners voor een wegprogramma te rijden. Deze ploeg is ook dicht bij huis met een hechte groep renners.

Pechvogel Senne D'hollander hoopt op meer geluk de rest van het seizoen

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Dec 2022 - 19:01

Senne D'hollander had de start van zijn veldritseizoen wel anders voorgesteld. Hij moest meermaals afrekenen met de nodige dosis pech in verschillende wedstrijden. Gelukkig bleef hij volhouden en staat hij momenteel op een mooie 4e plaats in het klassement van de CX Challenge.

Toon Sluydts op zoek naar zijn goede vorm

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Dec 2022 - 18:29

Huidig Vlaams kampioen bij de beloften Toon Sluydts is op zoek naar zijn goed gevoel in het veld. Hij doet er alles aan om zo snel mogelijk terug op zijn niveau te komen.  Momenteel staat Toon op een 5e plaats in het CX Challenge klassement

1. Wanneer ben je met veldrijden gestart en waarom de keuze voor deze sport?
Ik ben als laatstejaars aspirant in de cross gestapt. Ik merkte al snel dat ik veel meer plezier beleefde in de cross, dan toen ik nog voetbal speelde. De cross blijft mij uitdagen, vandaar blijft de interesse groot.

Born de Dobbelaere ruilt met succes zijn motor om voor de fiets

Door Kurt Vermeerbergen op 13 Dec 2022 - 18:52

Tweedejaars junior Born de Dobbelaere combineert het veldrijden met het wegwielrennen en met succes. In Boortmeerbeek kwam hij als eerste uit de modder en kon voor de eerste keer van het seizoen het zegegebaar maken. Inmiddels is Born begonnen aan de voorbereidingen van zijn wegseizoen.

Pagina's

Abonneren op Interview