Interview

Toon Heirbaut kijkt tevreden terug op zijn crossseizoen tot nu

Door Kurt Vermeerbergen op 5 Jan 2024 - 20:35

Toon Heirbaut werd enkele weken geleden provinciaal kampioen van Oost-Vlaanderen cyclocross. Voor Toon is zijn crossseizoen al geslaagd na het behalen van de trui. Toon rijdt vanaf 1 januari ook voor het DCR Cycling Team, zijn nieuwe ploeg na jaren in de kleuren te hebben gereden van de jeugdploeg van Jurgen Mettepenningen. 

Jasper Christiaens: " Ik ben zeer tevreden met de transfer naar Cannibal B Victorious U19 Development Team"

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Dec 2023 - 17:50

Jasper Christiaens kan tevreden terugblikken op zijn jaren als nieuweling. Zo werd hij als eerstejaars Belgisch kampioen en afgelopen seizoen kon hij maar liefst 8 maal het zegegebaar maken. Als junior zal hij in 2024 in de kleuren rijden van het Cannibal B Victorious U19 Development Team.

1. Je sloot jouw seizoen als tweedejaars nieuweling af met 8 overwinningen. Tevreden of zat er toch meer in ?
Ik ben zeer tevreden met de uitslagen die ik heb gereden. Er waren wel sommige wedstrijden waar er meer inzat, maar ik ben meer dan tevreden met 8 zeges.

William Junior Lecerf : "Samen met Remco op het podium van de Kristallen Fiets was een hoogtepunt"

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Dec 2023 - 13:36

William Junior Lecerf sprak over zijn  seizoen 2023 in de U23-categorie en zijn overstap naar het professionele overstap naar  Soudal Quick-Step volgend jaar.

Na een mislukt seizoen keert Dylan Coppens opnieuw naar zijn vertrouwde omgeving terug

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Nov 2023 - 20:21

Zijn eerste jaar als belofte is voor Dylan Coppens niet verlopen zoals hij had gehoopt. Onder andere covid en een ongeval zorgde voor een slecht seizoen. Volgend jaar keert Dylan terug naar een vertrouwde omgeving. Hij zal dan terug koersen in de kleren van Debondt Verandas Cycling Team.

Pagina's

Abonneren op Interview