%1

Sander Hubrechts zet 123MTB in de spotlights

Door Kurt Vermeerbergen op 4 Apr 2020 - 18:56

In onderstaande video zie je Sander Hubrechts samen met zijn zus op training. Op deze manier willen de 2 hun ploeg 123MTB in de spotlights zetten nu er geen competitie is.

Wat doe je als er totaal geen wielerwedstrijden zijn en je verveelt jouw? Dan neem je toch een leuke video op. Wil jij net zoals Sander een video met de wereld delen?  Mail hem naar kurt@cyclingsite.be . Je kan op deze manier ook uw ploeg en/of sponsors in de kijker zetten. Respecteer natuurlijk bij het maken van de video de social distance en de andere regels.

Verveling in deze Covid-19 tijden? Maak een video en deel hem met ons. Geraakt Wies Nuyens op tijd in de kapel?

Door Kurt Vermeerbergen op 3 Apr 2020 - 17:52

Wat doe je als er totaal geen wielerwedstrijden  zijn en je verveelt jouw? Dan neem je toch een leuke video op. Wil jij net zoals Wies Nuyens een video met de wereld delen?  Mail hem naar kurt@cyclingsite.be . Je kan op deze manier ook uw ploeg en/of sponsors in de kijker zetten. Respecteer natuurlijk bij het maken van de video de social distance en de andere regels.

Update Covid-19: Geen koersen in België tot en met 1 juni

Door Glenn Hofkens op 3 Apr 2020 - 14:01

De Interfederale Coördinatiecel van Belgian Cycling, FCWB en Cycling Vlaanderen schorst alle wielerwedstrijden in ons land tot nader order op tot en met 1 juni 2020. Deze maatregel is een logisch verlengstuk van een gelijkaardige beslissing die de UCI eerder nam. De beslissing geldt voor alle competities in België op de internationale, nationale en regionale kalender, voor alle categorieën en voor alle wielerdisciplines.

DeRonde2020 virtueel op zondag 5 april live op één met 13 profrenners met o.a. Remco Evenepoel, Gouden Greg, Wout van Aert, Thomas De Gendt......

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Apr 2020 - 11:09

De echte Ronde van Vlaanderen is voorlopig uitgesteld, als gevolg van de maatregelen die de federale regering genomen heeft om de verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. Toch zal de Ronde van Vlaanderen zondag op een alternatieve manier plaatsvinden met de eerste virtuele editie ooit. 

DeRonde2020

Wielerwedstrijden in Nieuwerkerken van 20 en 21 juni afgelast

Door Kurt Vermeerbergen op 1 Apr 2020 - 15:58

De gemeente Nieuwerkerken heeft de verordering uitgeschreven dat alle activiteiten tot en met 30 juni niet doorgaan.

Voor Binderveld welke een deelgemeente is van Nieuwerkerken zullen dus ook 2 wielerwedstrijden geschrapt worden :

-20 juni elite en beloften 1.12B
-21 juni nieuwelingen 1.17

Ook de nieuwe wedstrijd voor dorpelingen die in de rand in criteriumvorm zou gereden worden gaat niet door.

Circus-Wanty Gobert-Tormans betwist de voorjaarsklassieker virtueel. Neem deel en win

Door Kurt Vermeerbergen op 31 Mar 2020 - 20:18

Het met klassiekers gevulde voorjaar werd door de COVID-19 pandemie op zijn kop gezet. Tijdens deze periode waarin de gezondheid van eenieder primordiaal is, gaat Circus-Wanty Gobert-Tormans de klassiekers aanpakken… virtueel! Dankzij het online platform BKool en de geconnecteerde home-trainers van Elite kunnen onze renners de finale van alle voorjaarswedstrijden van thuis uit betwisten en op deze manier de gezondheidsvoorschriften en voorzorgsmaatregelen respecteren.

Ydris Salomez: "Het BK was een diepe ontgoocheling"

Door Kurt Vermeerbergen op 31 Mar 2020 - 16:29

In zijn eerste jaar als belofte blikt Ydris Salomez tevreden terug op het afgelopen seizoen. De enige zware domper tijdens het seizoen was het Belgisch kampioenschap. We kijken samen met de renner van het Proximus - Alphamotorhomes Cycling Team ook naar de toekomst.

Erondegemse pijl van 1 augustus 2020 afgelast

Door Kurt Vermeerbergen op 31 Mar 2020 - 13:20

Naar aanleiding van de Corona crisis hebben wij van VZW WC Velo Plus besloten onze wielerwedstrijden van 1 augustus 2020 voor dames UCI 1.2 en Dames jeugd af te gelasten.

De onzekere situatie waarin wij ons vandaag bevinden waardoor wij niet weten of de wedstrijden op 1 augustus al dan niet zullen kunnen doorgaan is één argument. Door het feit dat vele van onze sponsors zelfstandigen zijn en dezen zich actueel in een onzekere situatie bevinden heeft er ons als tweede punt toe gebracht deze mensen dit jaar met rust te laten.

Pagina's