%1

Alex Vandenbulcke eindigt 3e in 2e etappe van Giro del Veneto

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Jun 2022 - 19:59

Vandaag was er de 2etappe van Giro del Veneto in Italië. De renners kregen een rit van 133km voor de wielen van Valeggio sul Mincio naar  Valeggio sul Mincio. In deze rit kon Alex Vandenbulcke de derde plaats op het podium veroveren. Ook was gisteren toonde hij zich al.

Ronde van Frankrijk 2022: Dstny en Lotto Soudal slaan de handen tijdens deze Tour de France al in elkaar

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Jun 2022 - 18:52

Het snelgroeiende Belgische technologiebedrijf Dstny zal vanaf deze Tour de France en voor de rest van het seizoen al zichtbaar zijn op de outfits van Lotto Soudal. Het team verzekert zo een zachte landing voor volgend seizoen, wanneer Dstny cosponsor wordt naast Lotto. Tot het einde van dit seizoen blijft de naam Lotto Soudal onveranderd.

Ronde van Frankrijk 2022 Kobe Goossens: "Dit is een kinderdroom"

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Jun 2022 - 16:49

In het kader van haar vijfde Ronde van Frankrijk heeft Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux haar ambitie uitgesproken in een persconferentie, die deze woensdag op twee dagen voor de start in Kopenhagen (Denemarken) georganiseerd werd.

Stan Craps snelste van 7 te Melden

Door Jo Groenevinger op 29 Jun 2022 - 13:04

In het Oost-Vlaamse Melden voor nieuwelingen werd de wedstrijd gewonnen zaterdag door Stan Craps.

"Ik ben zelf zeer blij met men overwinning in Melden. Heel de koers werd er aanvallend gereden maar viel het ook vaak stil. De 2e laatste ronden geraakte er niemand weg. We zijn dan met een groepje naar hem toe gereden zodat we met 7 leiders waren. We zijn met deze 7 naar de meet gereden. In de spurt werd er lang afgewacht maar ik kon reageren en zo won ik de spurt.  Super blij met deze overwinning. Ik zat er al een tijdje op te wachten.": Stan.

Xander Geysels pakt eerste zege als belofte in Relegem

Door Glenn Hofkens op 28 Jun 2022 - 19:02

Zondag stonden 77 renners aan de start in Relegem voor 13 ronden van 8,8 km op een zwaar golvend parcours met ook telkens een lange klim van 1,3 km en een korte kasseistrook. Het tempo lag al van in het begin van de wedstrijd hoog waardoor er regelmatig breukjes ontstonden in het peloton.

Speel mee met de Sporza Tourmanager en de minicompetitie Cyclingsite.be

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Jun 2022 - 13:07

We spelen met Cyclingsite.be mee met de Sporza Wielermanager Tourmanager . Het spel is volledig gratis, enkel registeren of de login van vorig jaar gebruiken.

De minicompetitie van cyclingsite.be vind je hier: https://tourmanager.sporza.be/join/r1ORbYpZvwj8

Nathan Van Hooydonck en Tiesj Benoot verlengen contract voor 2 seizoenen

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Jun 2022 - 12:14

Nathan Van Hooydonck en Tiesj Benoot komen ook de komende jaren uit voor Team Jumbo-Visma. Van Hooydonck (26) verlengde zijn aflopende contract met twee jaar en ook Benoot (28) plakt twee extra seizoenen vast aan zijn nog één jaar doorlopende verbintenis met de Nederlandse formatie. Beide Vlamingen staan vrijdag aan de start van de Tour de France.

Nolan Huysmans wint de sprint van Cisse Pauwels te Heusden-Zolder

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Jun 2022 - 18:11

Na zijn zege zaterdag in Lichtervelde verscheen Nolan Huysmans zondag aan de start in Heusden-Zolder. De wedstrijd werd al snel een tweestrijd tussen Cisse Pauwels en Nolan Huysmans. In de sprint was Nolan de snelste en behaalde zo zijn 2e zege op rij en zijn 5e van het seizoen.

Sente Sentjes is de beste jongere in de Vuelta al Besaya Juniors

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Jun 2022 - 16:07

Sente Sentjes kon in Spanje tijdens de Vuelta al Besaya Juniors al in rit 1 beslag leggen op de witte trui als beste jongere. De eerstejaarsjunior van Acrog - Tormans eindigde in de 1e en 3e etappe op een 2e plaats. Tijdens de 2e rit werd hij 18e en in de slotetappe werd hij 12e.

Pagina's