%1

Ploegvoorstelling 2022: De Dijlespurters VV Mechelen (foto's)

Door Jo Groenevinger op 16 Jan 2022 - 17:47

Eerder kon je al op onze site lezen dat "De Dijlespurters VV Mechelen" in een volledige nieuwe tenue zitten (https://www.cyclingsite.be/nieuwe-stijl-voor-de-dijlespurters-vv-mechelen-2022-video). Gisteren bij het verdelen van de kledij konden wij alle renners(ters) individueel op de gevoelige plaat leggen. Het resultaat zie je via onderstaande link.

Emiel Verstrynge: "Mijn kampioenentrui geeft me vleugels"

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Jan 2022 - 17:27

Een week na zijn Belgische titel bij de beloften heeft Emiel Verstrynge zijn nieuwe kampioenentrui op de mooiste manier ingehuldigd. Deze zondag won de inwoner van Maldegem zijn eerste wereldbekerwedstrijd in Flamanville. Het succes proefde zoet voor de renner van het Tormans Cyclo Cross Team, aangezien het zijn tweede opeenvolgende overwinning is en dit in de laatste manche van de Wereldbeker voor beloften.

Wat zijn de verwachtingen van Lotto Soudal voor 2022? Waar rijdt wie?

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Jan 2022 - 18:53

Lotto Soudal stelt plannen voor 2022 voor: Ewan voor Sanremo, Gilbert in de Ardennen en Vermeersch op de kasseien

Op de jaarlijkse persdag van Lotto Soudal werd de seizoensplanning van alle renners voorgesteld. Sprinter Caleb Ewan mikt opnieuw op ritzeges in de Rondes van Italië en Frankrijk, Philippe Gilbert rijdt in zijn laatste jaar als prof weer alle heuvelklassiekers en Florian Vermeersch hoopt te kunnen excelleren in de Vlaamse klassiekers.

Wat verwacht Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux van 2022?

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Jan 2022 - 20:35

Ter gelegenheid van de officiële ploegvoorstelling in Albir (Alicante) deze vrijdag, heeft Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux zijn ambities voor 2022 aan de pers en zijn partners voorgesteld. Het team onder leiding van Jean-François Bourlart begint zijn tweede jaar in de World Tour met een samenstelling van 29 renners van twaalf verschillende nationaliteiten.

Denise Betsema schrapt Flamanville

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Jan 2022 - 14:39

Geen Denise Betsema, zondag in de Franse wereldbekermanche in Flamanville. Na een veeleisende kerstperiode en een minder NK besliste Denise in samenspraak met de ploegleiding van Pauwels Sauzen - Bingoal om de lange verplaatsing Texel-Flamanville te schrappen en zich thuis optimaal voor te bereiden op wat komt, zodat ze weer helemaal fit naar Hoogerheide en het WK in Fayetteville kan.

Pagina's