Tara Gins ruilt Endura LF. voor De Sprinters Malderen

Door Johan Pelgrims op 31 Oct 2013 - 15:55
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Ik heb drie jaar voor hetzelfde Nederlandse team gereden, deze veranderde wel elk jaar van sponsors waardoor ik telkens in andere kleuren reed. Dit was eerst Rabobank LF,  nadien Team Nutswerk en dit jaar was het Endura LF.

Toen ik drie jaar geleden bij de ploeg kwam was deze onder leiding van Fonny Kindt. Later kwam er een andere ploegleider bij en anderhalf jaar geleden besloot Fonny uit de ploeg te stappen. De sfeer sloeg om en de ploeg werd minder samenhorend. Het was eerder ieder voor zich. Dit vond ik jammer en ik voelde me niet meer op mijn plaats. Daarbij waren de verre verplaatsingen ook een minpunt. De trainingen gingen vaak door in Nederland en dit kon ik door mijn fulltime job en huishouden niet langer combineren.

Ik hoop op een frisse start in een leuke ploeg waar veel mag maar niks verplicht is. Het zou persoonlijk fijn zijn om nog eens een blessurevrij jaar te mogen rijden met af en toe een mooie top10 plaats.  Kortom ik ben gemotiveerd om er in 2014 het beste van te maken met mijn nieuwe ploeg De Sprinters Malderen !

Cyclingsite.be wenst je alvast heel veel succes en heel veel geluk toe in de komende jaren !