Senne Cami solo naar eerste zege van het seizoen (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Oct 2024 - 11:32
Printvriendelijke versie

Senne Cami kon voor de eerste keer dit seizoen het zegegebaar maken. In Eversel kwam de eerstejaars nieuweling over de finish met een voorsprong van bijna 40 seconden op de nummer 2, Finn Boes.

"Ik mocht eindelijk eens op de eerste rij starten en nam na de eerste bocht de koppositie. Ik reed een redelijk stevig tempo en even later kwam Finn Boes bij me aansluiten. Hij nam de koppositie over maar net voor einde van de eerste ronde wilde ik al demarreren en dat is goed gelukt. Bij het ingaan van vierde ronde had ik een voorsprong van 40 seconden. Mijn trainer Guido Verhaegen en ons papa riepen rustig te rijden omdat ik zondag startte in de superprestige van Ruddervoorde. Dus hoe zeggen ze dat, de laatste ronde een beetje minder op de gaspedaal geduwd en mijn eerste zege van het seizoen behaald.": vertelde een blije Senne Cami.

Foto's : https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720321428566

1 CAMI Senne - ACROG-TORMANS
2 BOES Finn - PMC CYCLING
3 VANHOVE Jelle - SPORT EN MOEDIG GENK

Gerelateerde artikels

Senne Cami maakt op 1 januari de overstap naar Acrog - Tormans. Hij zal als 14 jarige aspirant de ploeg versterken. "Ik ga naar een ploeg waar mijn wielerhart toekomst ziet. Een ploeg waar begeleiding van de renners de primaire zorg is en waar gezonde ambitie tot grootse daden leidt. Een...