Olympia Tienen start met beloftenploeg

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Jul 2024 - 20:05
Printvriendelijke versie

In oktober 2023 zijn we achter de schermen begonnen met de voorbereiding van een nieuw hoofdstuk. De stap naar een beloftenteam is een weloverwogen keuze die perfect aansluit bij onze missie: “renners binnen een goede structuur de kans geven om zich te ontwikkelen en een hoger niveau te bereiken”.

Omwille van de goede resultaten in onze jeugdcategorieën en de hechte team spirit binnen de club kregen we meermaals de vraag van onze renners om ook bij de beloften voor Olympia Tienen te kunnen uitkomen. Dit initiatief biedt onze jeugd de kans om binnen hun club de volgende stappen te zetten in hun wielercarrière.

Het beloftenteam zal geleid worden door een gemotiveerd team dat het Olympia “DNA” draagt en ondersteund worden door onze vele sponsors!

Ons programma voor 2025 begint stilaan al vorm te krijgen.

Wil je als renner deel uitmaken van ons beloftenteam? Neem dan contact op via yves.huysmans@biqsit.be

Gemotiveerde aspiranten, nieuwelingen en junioren met de juiste team spirit zijn altijd welkom om zich aan te sluiten bij ons hecht team van renners. Begeleiders die ons team willen versterken zijn van ook van harte welkom in de Olympia familie. Voor meer informatie, stuur een mail  naar olympiatienenvzw@gmail.com

Persbericht : Olympia Tienen