Jelle Moyson: Uitkijken naar Londerzeel

Door Kurt Vermeerbergen op 6 Sep 2013 - 19:02
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

1. Beschouw je u seizoen als geslaagd of had je meer gehoopt buiten enkele podiumplaatsen maar nog nooit een zege? Dit is zeker en vast al een geslaagd seizoen. In Bornem heb ik mijn 3de plaats behaald samen met mijn ploegmakker Malik De Maeyer en nog 4 andere hebben we 43 km in de aanval gereden. Pk kampioenschap ploegentijdrit hebben we gewonnen met de ploeg. Deze zaterdag ben ik 5de geworden.

2. Wat was tot nu toe je grootste tegenvaller/teleurstelling van het seizoen? Mijn eigen thuiskoers in Londerzeel. Alles verliep goed tot in de laatste ronde rijd er iemand tegen mijn achterwiel en paar spaken uit.

3. Welke parcours zijn je favorieten/ wat zijn je sterkste punten in wedstrijd?  Liefst vlak. Maar het mag ook een lastig zijn met een bergje in.

4. Hoe waren de wedstrijden van het seizoen al voor je? Ik denk dat ik content mag zijn met paar mooie resultaten. En ik hoop dat ik nog paar koersen mij kan laten tonen.

5. Naar welke wedstrijden kijk je verder uit? Mijn laatste koers die ook in Londerzeel is.

6. Al een idee wat volgend jaar voor je zal brengen? Welke ploeg?  Er zijn onderhandelingen bezig..

7. Wat brengt de winter voor je? Piste, veldrijden......    vooral : lopen, zwemmen en mtb

8. Naar welke renners kijk je op? Waarom?  Echt naar renners opkijken doe ik niet.

Gerelateerde artikels

Jelle Moyson zal binnen enkele dagen de tranfer maken naar het Jarface Development team. "Ik ben heel tevreden met mijn transfer naar het Jarface Development team. Ze rijden een heel mooi programma en hebben een mooie naam en bekendheid in het wielerpeleton. Ik hoop er verder te groeien in de...
Jelle Moyson kondigde in augustus zijn afscheid aan maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na enkele maanden kwam de liefde voor de wielersport weer boven en besloot Jelle om opnieuw zijn trainingen te hervatten. Binnen enkele weken zal de Brabander opnieuw de kleuren verdedigen van Noord...