WOOP miniemen stomen zich klaar voor competitiestart!

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Jun 2021 - 09:19
Printvriendelijke versie

Onder ons Parike telt 23 miniemen daarbij 1 meisje die meer dan haar mannetje staat tussen alle jongens. Ze worden week na week scherp gehouden door hun drie trainers, die hun vrije tijd met plezier in hun opleiding steken. Dat het één groep op de fiets was, zagen we elke week op woensdag en zaterdag aansterken, maar afgelopen maandag hebben ze ook getoond dat ze naast de fiets ook een hechte vriendengroep zijn.

Robin Van Lierde, Kevin De Metzeler en Matthias Vetsuypens boksten op minder dan een week een heuse teambuilding in elkaar. Het decor voor dit alles was de schaduw van de aankomst van Vlaanders mooiste. Vanuit het recreatiedomein Donk vertrokken de enthousiaste WOOP’ers met hun trainers en ouders richting Vlaamse Ardennen.  Een ritje van 32 km, onder meer langs Oude Kwaremont, Ronde Van Vlaanderstraat, Kortekeer en Rotelenberg zorgde ervoor dat de laatste botte kantjes aangescherpt werden. Na dit ritje en het vullen van de hongerige buiken stond een battle lasershooting ouders versus WOOP’ers geprogrammeerd.  Iedereen gaf zich volledig en de afgetrainde WOOP’ers haalden het dan ook met gemak van de vermoeide ouders.

De teambuilding was een groot succes en zorgde voor een nog betere teamspirit in de aanloop naar de competitiestart. Laat het startschot maar klinken op 13 juni in Beveren.

De miniemen van Onder ons Parike zullen er knallen!