Vanaf 1 januari 2016: Vastgoedservice-Golden Palace wordt Crelan-Vastgoedservice

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Jun 2015 - 15:37
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Op 1 januari 2014 deed Vastgoedservice-Golden Palace zijn intrede in het wielrennen. Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en in deze relatief korte periode maakten we grote sprongen. Met dank aan onze sponsors, renners en entourage, van wie de inspanningen er voor gezorgd hebben dat Vastgoedservice-Golden Palace zich in een mum van tijd heeft opgewerkt tot een gevestigde waarde in het wieler- en veldritlandschap.

Vanaf 1 januari 2016 zet het team een extra stap voorwaarts! Niemand minder dan Crelan wordt straks onze hoofdsponsor. De coöperatieve bank is al jaren een vaste naam in de wielersport en het teammanagement is dan ook bijzonder verheugd dat Crelan haar naam wil verbinden aan onze ploeg.

"Crelan staat synoniem voor stabiliteit en loyaliteit", aldus teammanager Geert Vanhoof. "Het profiel dat ook ons team nastreeft. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende vier jaar samen grootste dingen kunnen bereiken in de wielersport."

Tezelfdertijd wil het management co-sponsor Golden Palace, dat vanaf 1 januari 2016 een andere weg inslaat, bedanken voor de aangename samenwerking. "Golden Palace stond mee aan de wieg van de ploeg. Zonder hen stond het team absoluut niet waar het nu staat. Daarom zijn we hen zeer dankbaar voor hun engagement", laat Vanhoof optekenen.
 
Luc Versele - CEO van de bank Crelan: "Crelan is al sinds 2000 aanwezig als sponsor in de wielersport, eerst als Belgische pro-continentale ploeg op de weg (gestart als Landbouwkrediet), vanaf 2006 ook in het mountainbiken en vanaf 2008 eveneens in het veldrijden. Dat betekent dat we ons nu al 16 jaar duurzaam engageren in verschillende disciplines van deze mooie sport. Het wielrennen staat dicht bij zijn supporters, en ook wij, bij de coöperatieve bank Crelan, vinden een persoonlijke en warme klantenrelatie belangrijk."
 
"In maart 2016 neemt ons boegbeeld, Sven Nys, afscheid als professioneel renner en tot dan blijft Crelan zijn trouwe partner. Maar het einde van de schitterende carrière van Sven betekent niet dat Crelan uit de wielersport verdwijnt. Onze bank wil zich blijven engageren in die mooie sport en staat klaar om blijvend jong aankomend talent te ondersteunen. De verfrissende aanpak van Timmy Simons en Geert Vanhoof en hun ploeg sprak ons aan en we zijn dan ook bijzonder verheugd dat we samen met hen de ploeg nog meer uitstraling en toekomstperspectief kunnen geven. Natuurlijk zijn we ook verheugd dat we de sponsor kunnen worden van de gedoodverfde opvolger van Sven Nys, Wout Van Aert. Crelan gaat dus volop voor een succesvol en mooi afscheidsseizoen voor Sven en voor een mooie toekomst met Crelan-Vastgoedservice. De overeenkomst loopt vanaf 1 januari 2016 tot eind 2019."
 

Gerelateerde artikels

Amper vier dagen geleden zorgde Wout van Aert voor de grootste triomf sinds het team twee jaar geleden uit de startblokken schoot. Meteen de eerste in de nieuwe Crelan-Vastgoedservice outfit. Wout is hét boegbeeld, maar Crelan-Vastgoedservice is meer dan Wout van Aert. Meer dan een topteam in het...
66 renners aan de start vanmiddag in Hakendover. Al snel werd duidelijk dat er tegen de renners van Crelan-Vastgoedservice Continental Team niet veel te beginnen viel vandaag. Met vier renners kwamen ze gelijktijdig over de streep. Dennis Coenen, die als eerste geklasseerd werd, stuurde ons zijn...
Morgen is het zo ver. Vanaf 1 januari 2016 zal Vastgoedservice-Golden Palace team onder de naam Crelan-Vastgoedservice door het leven gaan. De veldrijders bijten in Baal meteen de spits af. Vandaag krijgt u al een voorsmaakje van hun nieuwe shirt én wensen de crossers u een voorspoedig 2016 via een...
Het veldritseizoen is ondertussen al een maandje gevorderd. Maar ondertussen heeft het management van Vastgoedservice-Golden Palace (vanaf 1 januari Crelan-Vastgoedservice) ook werk gemaakt van zijn wegteam voor 2016. "Ons huiswerk is intussen af en we mogen de conclusie trekken dat we...