United Cycling team wordt RB Zelfbouw UCT: Ex-renner Ruben Boons wordt hoofdsponsor

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Oct 2021 - 19:55
Printvriendelijke versie

Het huidige United Cycling Team is enorm verheugd om aan te kondigen dat ze met RB Zelfbouw een nieuwe hoofdsponsor mogen verwelkomen. De ploeg zal vanaf 2022 de naam RB Zelfbouw UCT krijgen!

Theo Boons en RB Zelfbouw zijn sinds jaar en dag vaste sponsor, maar maken nu met RB Zelfbouw de opstap naar hoofdsponsor. Ruben Boons (RB) is als ex-wielrenner de ideale sponsor. Hij weet immers wat het is als jonge wielrenner en deelt dezelfde passie. Hij werd onder meer Belgisch kampioen bij de eerstejaarsnieuwelingen en won verschillende belangrijke wedstrijden.

Enkele jaren geleden richtte Ruben RB Zelfbouw op vanuit Groep Theo Boons. De grote vraag naar goedkope bouwoplossingen was daarbij een belangrijke beweegreden. Anno 2021 is RB Zelfbouw uitgegroeid tot een gekende naam in de Kempen en verkent men nog steeds nieuw terrein in Limburg en Vlaams-Brabant. RB Zelfbouw zal binnenkort naast Arendonk, ook opereren vanuit Pelt.

Drijvende kracht achter RB Zelfbouw is familie Boons. Zij zijn zeer tevreden met de recente ontwikkelingen in het sponsorverhaal. “Vanuit een grote passie voor de wielersport maken we de stap naar hoofdsponsor van UCT, welke organisatie we overigens al lang goed kennen. We zijn enorm tevreden en hopen zo RB Zelfbouw ook buiten de Kempen stevig op de kaart te zetten.” – Theo Boons Wij danken alvast de steun vanuit RB Zelfbouw en hopen op een duurzaam partnerschap!