Tyler Desmet knap 2e tegen sterke Nieuw-Zeelander te Passendale

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Jun 2019 - 19:41
Printvriendelijke versie

Elf ronden van 5,4km hadden de 72 nieuwelingen voor de boeg te Passendale. In de spurt met 4 ging de zege naar Jack Carswell. Tyler Desmet eindigde op een 2e plaats. Michiel Lambrecht werd 3e.

"Het was een mooi parcours en een snelle koers, jammer genoeg wel maar 59km. Op een paar ronden voor het einde val ik aan met iemand maar die kon maar 1 keer overnemen. Gelukkige komt Kenay de Moyer erbij. Na 1ronde worden we terug gepakt en hou ik me rustig. In de laatste ronde rijdt er 1 renner weg. Ik mis de slag maar de laatste keer op het klein klimmetje rij ik weg met nog één  renner maar deze moet lossen.  Gelukkig komt 1 renner aansluiten en rijden we naar de leider. In de sprint word ik 2e achter een sterke Nieuw-Zeelander!"

Gerelateerde artikels

Tyler Desmet moest in Vichte de duimen leggen voor de Spanjaard Juan Luis Arrieta. "Samen met mijn ploegmaat Iyen Cristofano de koers proberen hard maken. We slaagden in ons opzet maar in de laatste ronde rijdt er een Spanjaard weg en ik reageer te laat.  Ik doe nog mijn best en kom op...