Tweede editie Memorial Lars Janssens op zondag 23 juli

Door Kurt Vermeerbergen op 8 Mar 2023 - 17:47
Printvriendelijke versie

Vorig jaar in september was er de eerste editie van de Memorial Lars Janssens. De wedstrijd werd toen gewonnen door een ploegmaat van Lars, Siebe De Naeyer. De Memorial Lars Janssens VZW maakten inmiddels een nieuwe datum bekend voor een tweede editie, namelijk zondag 23 juli.

"Wij hebben als organisatie recent een VZW opgericht om hiermee jaarlijks de memorial te kunnen organiseren. Door middel van deze memorial willen wij elk jaar opnieuw een mooi eerbetoon creëren voor Lars. Dit jaar is er een wedstrijd voor zowel nieuwelingen en junioren, de inschrijvingen zijn al helemaal volzet. Wij zijn volop bezig om er een sterk uitgebouwde editie van te maken. Het nieuwe parcours is ondertussen goedgekeurd.": vertelt voorzitter Siebe Janssens, broer van Lars.  "Kandidates van de missverkiezing ‘Miss Model’ zorgen voor de prijsuitreiking op het podium. Een lokale cocktailbar die aanwezig zal zijn met een foodtruck stelt nog een cocktail samen die wordt vernoemd naar Lars. Er word ook nog een concept uitgewerkt ten voordele van een goed doel rond verkeersveiligheid."

Foto's van de eerste editie kan je hier bekijken : https://www.flickr.com/photos/peter_willekens/albums/72177720301844299