Tristan Jannes is Limburgs kampioen bij de nieuwelingen tweedejaars

Door Kurt Vermeerbergen op 25 May 2022 - 08:36
Printvriendelijke versie

Op het Limburgs kampioenschap bij de nieuwelingen was Tristan Jannes de snelste tweedejaars. Hij mag voor de rest van het jaar met zijn provinciale trui rondrijden.

"De koers was op een heuvelachtig parcours. Het was eigenlijk een vrij rustige koers met toch wel vele aanvalspogingen. Met nog 6 ronden te gaan zelf eens geprobeerd maar zonder resultaat. Uiteindelijk afgewacht tot de sprint en ploegmaat Jort Dockx die me nog hielp om net op tijd in de juiste positie te zitten voor de sprint. Bij de start van de sprint raken enkele renners naast mij elkaars wielen en is er een enorme valpartij naast me die ik nog net kon ontwijken. Ik ben enorm blij met deze zege/titel, een echte opkikker na een paar mindere weken."

Gerelateerde artikels

Rijkevorsel is al jarenlang één van de openingswedstrijden voor nieuwelingen en junioren van het wielerseizoen. Bij de nieuwelingen verschenen 73 strijdlustige renners aan de start. Tijdens de wedstrijd  waren er talloze aanvallen van renners maar geen enkele van betekenis waardoor we naar een...