Tour de France 2022 en Pro Cycling Manager 2022 nu verkrijgbaar WIN WIN

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Jun 2022 - 08:03
Printvriendelijke versie

NACON en Cyanide Studio releasen vandaag de nieuwste delen in hun twee hooggeprezen series wielrengames: Tour de France 2022 verschijnt voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc, en Pro Cycling Manager 2022 verschijnt exclusief voor pc.
 
Pro Cycling Manager 2022: word leider van je eigen team
Pro Cycling Manager 2022 biedt een unieke mix van sportsimulatie, management en realtime racing, waarin spelers hun teams naar de top van het klassement moeten leiden. Dit nieuwste deel kent vele nieuwe features, waaronder een realistischer systeem om je eigen wielrenners te maken, slimmer gedrag van tegenstanders, een nieuw talentscoutsysteem en een verbeterde interface. Gesteund door 20 jaar aan expertise van Cyanide, kunnen spelers nu genieten van 260 races, 680 etappes en 70 teams.

Tour de France 2022: verbeter je positie in het peloton
De wielrensimulatie Tour de France 2022 biedt wielrenliefhebbers de kans om alle 21 officiële etappes van de Tour de France 2022 te beleven. Daarbij kunnen ze deel uitmaken van nieuwe teams als Eolo-Kometa Cycling Team, Caja Rural-Seguros RGA en Uno-X Pro Cycling, terwijl La Primavera Classic als nieuwe klassieker is toegevoegd aan de 91 beschikbare etappes in de game. De game is realistischer dan ooit, mede door de toevoeging van race-ongelukken, het voorbereidingensysteem en de nieuwe effecten voor geplaveide secties. Ook nieuw dit jaar is de Race of the Moment-mode, waarin spelers hun resultaten wekelijks kunnen vergelijken met die van andere spelers om de top van het wereldklassement te veroveren.

WIN WIN WIN
Cyclingsite.be mag enkele exemplaren weggeven van Tour de France 2022! Wat moet je hiervoor doen? Mail jouw naam en adres voor vrijdag 17 juni naar wedstrijd@cyclingsite.be en vermeldt duidelijk of je een exemplaar wil voor PS4  of XBOX One)

Tour de France 2022 is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Pro Cycling Manager 2022 is nu verkrijgbaar voor pc.