Snake Cycling Team viert 10-jarig bestaan met grootste kern ooit

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Oct 2013 - 15:19
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Het Snake Cycling Team 2014 is compleet. Het is de grootste kern ooit voor de ploeg die zijn 10e verjaardag viert met 13 renners en 1 dame:

Volgende renners blijven: Yoeri Beyens, Gregory Biermans, Yannick Bruyninckx U23, Gert Dieltjens U23, Koen Kheys, de broers Maarten en  Mathias Van der Sanden  en Roel Van Looy.

De nieuwkomers zijn Daniël Peeters U23, Wesley Bellen en Nico Indekeu, die terugkeert naar de snakepit.

Jonathan Van Elst komt pas later in competitie. Rudy Bruynseels springt terug op de fiets, hij is nooit weggeweest want hij is mekanieker en dernypiloot. Vera Poels blijft aan de slag bij de Dames. Wesley Verbruggen gaat in stand-by, want hij is nog lid in 2014, maar een nieuwbouwwoning schuift het koersen even aan de kant.

Alleen Nick Vervoort verlaat de formatie.

In 2014 bestaat Snake C.T. 10 jaar. Het zijn onze trouwe sponsors echter die ons goed draaiende houden: een speciaal woord van dank voor deze bedrijven !!

Volgende zondag, 27 oktober, houden we onze Drink- en eetdag in de Parochiezaal in de Mijlstraat in Duffel-Mijlstraat tussen 11.30 en 20.00 u. Op het menu: stoofvlees, videe, koude schotel of curryworst met brood of Sportfrietjes.

Gerelateerde artikels

Het Snake Cycling Team heeft zijn huiswerk voor 2016 afgerond. Het vrolijke team heeft zich versterkt op alle vlakken met 3 nieuwe renners en Mathias Kerkhofs en Raf Dieltjens versterken de crew. Snake 2016 heeft zich versterkt met 3 getalenteerde renners: Laurence Hofmans uit Heverlee, Thomas...
Het Snake Cycling Team start aan zijn 11e seizoen in het peloton. De renners blijven ongewijzigd. Enkel zitten de renners in het nieuw en is er splinternieuwe site ( http://www.snakeonline.be). De renners zijn : Yoeri Beyens    Bel19780427      ...
Het Snake Cycling Team viert in 2014 zijn 10-jarig bestaan. Nog steeds kan de ploeg na al deze jaren rekenen op trouwe sponsors. De ploeg voor 2014 bestaat uit: Yoeri Beyens, Nico Indekeu, Jonathan Van Elst, Wesley Bellen, Gregory Biermans, Koen Theys, Maarten Van der Sanden, Roel Van Looy,...