Ruben Meeusen wint tweede manche van DMV in Kessel (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 9 Sep 2019 - 20:14
Printvriendelijke versie

Voor de 2e manche van de moedige veldrijder op het fort van Kessel verschenen juist 50 junioren aan de start. Al vrij snel scheidde zich een groepje af met daarin  Senne D'hollande, Joppe Van den Bulck, Ruben Meeusen, Lennert Goovaerts en Jonas Van Dijck. Tussen deze kopgroep en een achtervolgend groepje reed Rune Ceusters zijn wedstrijd uit. In de sprint voor de podiumplaatsen behaalde Ruben Meeusen zijn tweede zege op rij.

"Het was een zeer snel en technisch parcours. Deze keer mocht ik op de 2e rij starten, maar ik had mijn start wat gemist. Rustig naar de kop van de wedstrijd gereden. We waren met 5 in de kopgroep, niemand kon wegrijden en uiteindelijk kwam het tot een sprint. Ik begon op kop en ik heb deze positie kunnen vasthouden. Ik was weer zeer content."

Foto's: https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72157710771003628

Gerelateerde artikels

Met 36 junioren werd er gestart in Steenhuffel voor de eerste cross van het seizoen. Ruben Meeusen reed er solo naar zijn allereerste Belgische zege in de cross. De vrienden en ploeggenoten Senne D'hollander en Mathis de Roeck werden 2 en 3. "Door de regenval was het parcours omgetoverd...