Rob Simons : "Ik ga me helemaal smijten"

Door Kurt Vermeerbergen op 5 Apr 2019 - 20:53
Printvriendelijke versie

Eerstejaars junior Rob Simons (Sport en Steun Leopoldsburg) zal zondag van start gaan in de Ronde van Vlaanderen voor junioren. Na een slechte seizoensstart wil hij er zondag het beste van maken.

"Spijtig genoeg ben ik mijn seizoen slecht gestart door ziek te zijn tijdens de clubstage. Dit heeft een tweetal weken aangesleept met als gevolg dat ik minder kon trainen en wat terug gevallen ben. Maar nu de laatste weken ben ik er opnieuw vol tegen aan gegaan, met onlangs nog een stage met school in Sittard ( Tom Dumoulin bike park), en een pittige klimwedstrijd in Harzé, waardoor ik me al wat beter voel.

Voor zondag verwacht ik een pittige wedstrijd, over een loodzwaar parcours. Ik ga me helemaal smijten en heb er enorm veel zin in."

Tags: 

Gerelateerde artikels

Rob Simons maakt in 2017 de overstap naar Sport en Steun Leopoldsburg als eerstejaars nieuweling. "Ik heb noot aan goede begeleiding want ik heb geen wielrenners in de familie zitten. En de training is dichter bij huis.": aldus Rob. Zelf je transfer melden kan via redactie@cyclingsite....
Rob Simons zal zijn laatste jaar als junioren in de kleuren rijden van het Zannata Galloo team. " Ik verheug me op de overstap naar het Zannata Galloo team waar ik deel zal uitmaken van hun nieuw project in 2020. Zo kan ik 100% voor het wielrennen gaan gecombineerd met mijn studies. Graag zou...