Rik Devoogdt wordt ploegleider bij Crabbé Dakwerken-CC Chevigny

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Sep 2021 - 10:42
Printvriendelijke versie

Rik Devoogdt, wel bekend in de wereld bij de juniors vervoegt de staff van Crabbé Dakwerken-CC Chevigny vanaf volgend seizoen. De interclubkalender zal serieus uitgebreid gaan worden met tal van binnen- en buitenlandse wedstrijden zodat we wellicht een dubbel programma zullen gaan afwerken bij de juniors.
 
Het seizoen 2021 is nog niet afgelopen, maar achter de schermen zijn we al druk bezig om het volgende seizoen voor te bereiden zodat we de jonge renners de perfecte opleiding kunnen garanderen.
 
Naast Danny Vanderaerden, Arthur Baude en Laurent Mars, zal dus Rik Devoogdt fungeren als ploegleider bij de juniors. Rik begon zijn carrière bij het befaamde Mez Team dik 20 jaar geleden, daarna volgden Sweet Paradise-Quick Step, Avia, Avia-Crabbé, en uiteindelijk Canguru Air Collège. Doorheen de jaren zorgde Rik voor de opleiding van tal van jonge renners die het later schopten tot profrenners. De lijst profrenners is fenomenaal. Sinds kort is Rik op pensioen, maar hij wil zijn energie en tijd blijven steken in de jeugd. Zonder twijfel dat zijn ervaring opnieuw zal leiden tot successen.