Nummer 1 voor Brent Van Duren in Deinze-Vinkt

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Aug 2018 - 09:13
Printvriendelijke versie

Brent Van Duren kon gisteren zijn eerste overwinning vieren in Deinze-Vinkt. In de finale kon hij het in de sprint mooi afwerken tegen Brecht D'Haene.

De koers begon redelijk snel met veel verschillende aanvallen, mede door de premies elke ronde. Toen een groepje van 6 vertrok na 3 ronden vond ik het nog te vroeg en bleef ik in het peloton. Halfkoers vertrok weer een groep van 6 waar ik alleen naartoe ben gereden. We draaiden zeer goed rond en reden het peloton op meer dan een minuut. De winnaar zat dus vooraan waarbij ik rekening hield met een aanval van Brecht D'Haene. Wanneer Brecht aanging op een kilometer van het einde ben ik van het groepje weg gereden  tot op het wiel. De timing verliep perfect en zo kon ik de sprint winnen.

Foto: Kiwhee Wielrennen

Gerelateerde artikels

Brent Van Duren start volgend seizoen als laatstejaars belofte bij het Goma Dakwerken - VDB Steenhouwerij C.T. "Ik ben gewisseld van ploeg omdat ik een stapje hogerop wilde en omdat Goma dakwerken een goede omkadering heeft. Ik hoop volgend jaar een stap vooruit te zetten en denk dat ik dit...