Daan Van Raemdonck wint solo in Herselt (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 8 Oct 2024 - 19:48
Printvriendelijke versie

Daan Van Raemdonck won zondagnamiddag de wielerwedstrijd voor nieuwelingen in Herselt. Daan kon in de finale wegrijden vanuit de kopgroep en hield stand.

Daan Van Raemdonck: "In de eerste helft van de wedstrijd heb ik me wat vanachter gehouden. In de tweede ronde waren er 4 weg gereden. Tijdens de vierde ronde heb ik versneld en ging er één iemand mee. Ik heb alleen het gat naar de kopgroep dichtgereden. De samenwerking in de groep was goed en we konden ronde na ronde het gat uitbreiden. Bij het ingaan van de laatste ronde voelde ik me nog goed en dacht wel dat er een overwinning inzat. Op het laatste kleine bergje ongeveer 1,5 km van de finish heb ik versneld. Ik had een klein gaatje boven gekomen met nog 1km te gaan. Het was het al een redelijk groot gat dan nog even doorgezet en gewonnen."

Foto's :  https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720321010753

1 VAN RAEMDONCK Daan - AVIA-RUDYCO CYCLING TEAM
2 TUTUHATUNEWA Robbert - RWC Ahoy
3 VERVOORT Wies - TEAM KEMPEN CYCLING VZW

Gerelateerde artikels

Daan Van Raemdonck behaalde donderdag zijn eerste zege van het seizoen in Knesselare. In de sprint kon hij de twee ploeggenoten Bruno Desimpele en Ferre Bekaert achter zich houden. "Het was een snelle koers met 41,6km/u gemiddeld. In het begin vielen ze veel aan. Ik heb ook een paar keer...