Nieuwe stijl voor De Dijlespurters VV Mechelen in 2022 (video)

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Jan 2022 - 10:44
Printvriendelijke versie

Het Dijlespurters Team is blij om de nieuwe outfit voor 2022 te  kunnen aankondigen! Geel/rode en blauwe kleuren hebben ze al gehad in het verleden. Tijd voor totaal iets anders! De ploeg is op zoek gegaan zijn naar totaal iets anders, hierin hebben ze ook een nieuwe kledingpartner gevonden 'Doltcini'. Meer nog, ze passen niet alleen de kleding aan maar zelfs de kleuren van hun logo.  De clubwagens en vrijetijdskleding moeten er ook aan geloven, ook die krijgen logo's in de nieuwe kleuren.

Sponsors
Bijzonder trots zijn ze om te kunnen zeggen dat de meeste van hun sponsors hen ook nog het komend jaar steunen. Meer zelfs Invigo heeft de plaats op de trui overgenomen. Kachels Cloetens heeft zijn vast plaatsje op de zijkant van de broek de komende jaren verzekerd. De ploeg verwelkomt eveneens de firma Condaco op de achterkant van de broek.

Uiteraard danken ze ook al hun andere sponsors; Van Mossel – Vervloet voor de clubwagens, Containers Peppers, Binco, 3Action, Foto Focus, ICIT, BS belettering, Finaid, Delicious Burgers. Het clublokaal 't Hofke Van Lachene, Bedking, Tuinaanleg & onderhoud Marcel De Boeck en American Truck Service. Nieuwkomer Icon Wheels bezorgt hen voor komend wielerseizoen enkele set wielen voor schijfremmen om mee te nemen op stage, training en wedstrijden.