Miel Heuninck solo naar de zege in Huldenberg (foto's)

Door Jo Groenevinger op 9 Jan 2023 - 18:00
Printvriendelijke versie

Het parcours  in Huldenberg was een echte speeltuin voor Miel Heuninck van het AA Drink Young Lions. Miel doet ook een mountainbike en vond hier zijn  ideaal terrein.  Ook al moest hij vanop de laatste rij starten, hij kon vrij snel de koppositie nemen en wegrijden van zijn tegenstanders. Bij de meisjes stond  Lentel Huys van Team Kempen op nr 1 van het podium.

Gerelateerde artikels

Met 48 aspiranten 14 jaar verschenen ze aan de start op de Krawatjescross op de Lilse Bergen in Lille. De zege bij de jongens was voor Oost-Vlaams provinciaal kampioen Miel Heuninck . Bij de meisjes was Belgisch kampioene Lentel Huys de snelste. Speaker Gunther Blockx sprak na de wedstrijd even...
Met 40 aspiranten 13 jaar werd er gestart op het domein van de Lilse Bergen voor een nieuw editie van de Krawatjescross. Loïs Geerts kwam al snel solo aan de leiding van de wedstrijd maar kreeg tijdens de wedstrijd af te rekenen met een zeer sterke Miel Heuninck. In de laatste ronde kwamen de samen...