Lowie Knaeps sprint naar eerste zege van het seizoen in Herne

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Sep 2021 - 19:08
Printvriendelijke versie

In Herne werd er vertrokken met net geen 40 junioren aan de start voor een wedstrijd van 82km. Lowie Knaeps behaalde in de sprint zijn eerste zege van het seizoen.

"We moesten 10 rondes afleggen, maar toen we ongeveer half weg waren had ik al door dat wegrijden heel moeilijk ging worden. Toen heb ik beslist om alles op de sprint te zetten. Ik zat eigenlijk super geplaatst en toen ik op ongeveer 250m van de meet een gat zag ben ik vol gegaan. Ik had niet gedacht te winnen aangezien ik wist dat Zeno Moonen zeer snel is. Ik had de binnenbocht en toen we in de laatste rechte lijn kwamen wist ik dat het 1 of 2 ging zijn. Toen heb ik alles gegeven wat ik in me had en kon ik nipt Zeno afhouden. Ik ben super blij met deze overwinning en ben super tevreden dat alles eindelijk is mee zat. Ik wil graag mijn ouders, opa en Omi en mijn ploeg Acrog-Tormans bedanken om te blijven geloven in mij."

1 KNAEPS LOWIE - ACROG - TORMANS BALEN BC
2 MOONEN ZENO - MAES CT GLABBEEK
3 DAVIDS THOMAS - MAES CT GLABBEEK

Gerelateerde artikels

In Mol Hessie vond de eerste wedstrijd voor aspiranten plaats in de provincie Antwerpen. De wedstrijd bij de 12-jarige werd gewonnen door Liam Van Bylen. Lowie Knaeps was de overwinnaar bij de aspiranten 13 jaar. De laatste wedstrijd van de dag, aspiranten 14 jaar, werd gewonnen door Renzo Raes....