Lotto Belgium Tour slaat de handen in elkaar met Think Pink

Door Sophie Richez op 25 Sep 2020 - 15:02
Printvriendelijke versie

Dit jaar slaan de Lotto Belgium Tour en Think Pink, de nationale bewustmakingscampagne in de strijd tegen borstkanker, de handen in elkaar! Het peloton zal voor het eerst strijden om de trui van Queen of the Stones, voor de renster die het meeste punten sprokkelt op de kasseien. Op die roze trui zullen de namen staan van schenkers of lotgenoten in de strijd tegen borstkanker!

Tijdens de Lotto Belgium Tour van 13 tot en met 15 oktober, krijgen de dames een aantal stevige kasseistroken voor de wielen geschoven. En op die kinderkopjes vallen punten te rapen voor het klassement en bijhorende trui van Queen of the Stones, dit in partnerschap met Think Pink!

Tom Thienpont, organisator Lotto Belgium Tour: “We hebben dit jaar een nieuwe trui in het leven geroepen, waarvoor we een samenwerking aangegaan zijn met Think Pink. Het wielrennen is een sport die veel mensen bereikt en daarom is het een perfect uithangbord voor een organisatie als Think Pink. Dat de mensen die een donatie geven in het kader van deze actie met hun naam op de trui komen, of die van een lotgenoot in de strijd tegen borstkanker kunnen doorgeven, is een extra incentive om een steentje bij te dragen.”

Wie de strijd tegen borstkanker wil steunen en minimum 50 euro stort, kan inderdaad zijn of haar naam of de naam van een lotgenoot op de trui van Queen of the Stones laten plaatsen! Wie 100 euro of meer doneert, krijgt een exemplaar van de trui toegestuurd. Wie op deze manier zowel de strijd tegen borstkanker als de rensters een extra duwtje in de rug wil geven surft naar de website van Think Pink om deel te nemen aan deze unieke actie!

Steun de actie: https://www.think-pink.be/nl/Acties/Actie/Id/6570/Steun-de-roze-trui-tij...