Lise Van Wunsel vanaf september naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Door Kurt Vermeerbergen op 8 Jun 2018 - 18:57
Printvriendelijke versie

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice investeert ook in de dames jeugd. Vanaf 1 september zal Lise Van Wunsel (17) deel uitmaken van het opleidingsteam Acrog-Pauwels Sauzen. Het wordt voor Lise meteen de eerste winter dat ze volledig op het veldrijden focust.

Van Wunsel rijdt vandaag nog voor het Vanomobil MTB Cycling Team, waar ze in het verleden het mountainbiken voorzichtig combineerde met een aantal veldritten en wat wegwedstrijden. Vanaf volgende winter -Lise wordt op één september eerstejaarsbelofte- wil ze zich volledig toeleggen op het crossen.

Dan is het pleidingsteam Acrog-Pauwels Sauzen (onder leiding van Jef Robert) uiteraard de ideale opstap. In de winter mag Lise sowieso rekenen op de steun en de knowhow van onze ploegleiders in het veld en op die manier kan ze op een rustige manier en zonder enige druk progressie maken.

Lise, woonachtig in Wechelderzande, is enthousiast met de overstap. "Voor alle duidelijkheid, ik heb het sowieso ook naar mijn zin bij mijn huidige team. Maar omdat ik de komende jaren alles op het veldrijden wil zetten, is het voor mij hoe dan ook een stap vooruit om deel uit te maken van een echte cross-structuur. En die vind ik bij dit team hoe dan ook terug..."

Gerelateerde artikels

Gisteren was er de huldiging van de 16 renners en rensters die gesteund worden door de 'De Moedige Supporters' uit Lille. De organisatoren van de Krawatencross hadden  cheques voor de beloften Lise Van Wunsel, Arno Van den Broeck, Yannick Vos, Lennert Belmans, Mirthe Van den Brande en...