Kleur op maat ladies cycling team stelt damesploeg voor (foto's)

Door Johan Pelgrims op 6 Nov 2013 - 20:11
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Dinsdagavond werd in Olen in de provincie Antwerpen de damesploeg voorgesteld aan het grote publiek, waar ook enkele persmensen werden op uitgenodigd. De ploeg bestaande uit zes dames zullen in het veldrijden actief zijn. Alles vond plaats op de bedrijfsterreinen bij sponsor “Kleur op maat”, in Olen ---bij kleur op maat kan men terecht voor Interieurarchitectuur, decoratiewerken, gyprocwerken enz, welke gelegen zijn in de Turfputten 1.

Alvorens over te gaan tot de voorstelling van de ploeg stond er voor het talrijk opgekomen publiek een hapje en drankje ter beschikking, wat meteen de sfeer erin bracht.

Toen Wim Sterckx het woord nam wou hij alvast even poolshoogte nemen bij teammanager Iwan Gevers naar zijn achtergrond en het tot stand komen van deze ploeg en uiteraard zijn verwachtingen, ook ploegleider Jef Drijbooms mocht zijn woordje bijdragen met diezelfde vragen.

Na de uiteenzetting van Iwan Gevers en Jef Drijbooms werd het stilaan tijd voor de hoofdbrok van de avond, de dames aan het woord laten en peilen naar hun verwachtingen.

Anke Van Rompay studente Economie moderne talen uit Schilde is met haar 17 lentes de jongste uit de ploeg als eerstejaars nieuweling zal moeten concurreren tegen dames juniores dus zal het voor mij afwachten zijn maar hoop toch op enkele podiumplaatsen. Ik verwacht wel dat ik bij mijn nieuwe ploeg veel zal bijleren van mijn teamgenoten, zo is er afgesproken dat mijn collega’s me nog verder zullen begeleiden om de extra kneepjes van het veldrijden onder de knie te krijgen.

Lene Vrijsen de Ergotherapeute uit Hechtel is 25 jaar hoopt eerst en vooral terug fit te worden zodat ik het tweede deel van het seizoen er terug tegenaan kan gaan. Ik weet dat de 8 kuren antibiotica mijn lichaam niet goed hebben gedaan en dat ik dit seizoen echt nog als leermoment (parcourskennis, goed letten op andere teamgenoten..) moet bekijken en als hieruit eens een goed resultaat zou blijken is dat natuurlijk fijn meegenomen..

Caren Commisaris de studente revalidatiewetenschappen/ kinesitherapie uit Wuustwezel telt ook nog maar 19 lentes, en de verwachtingen voor dit seizoen zijn moeilijk in te schatten omdat de combinatie studeren/trainen heel moeilijk ligt, hoop wel op verbetering en proberen sterker te worden.

Katrien Thijs de onderwijzeres lichamelijke opvoeding uit Kalmthout is 28 jaar, hoopt op zoveel mogelijk wereldbekers te mogen rijden en mikt op een top 8 op het Belgische kampioenschap in Waregem, maar eigenlijk hoop ik gewoon een constant seizoen te rijden, met enkele uitschieters, zoals dat het geval was op de Koppenberg.

Karen Verhestraeten de laborante uit Tielen met haar 22 jaar jong mikt ze op een podiumplaats op het Belgische kampioenschap in Waregem, verder hoop ik in de grote crossen een top 10 te rijden op de kleinere crossen winst te behalen.

Gertie Willems  deze onderwijzeres uit Ham is 36 jaar en zou graag in de grotere crossen zo dicht mogelijk bij de top 20 eindigen, op het Belgische kampioenschap hoop ik op een top 10 plaats, en het klassement van De Moedige Veldrijder heb ik ook nog niet opgegeven, is een beetje te ambitieus voor mijn eerste comeback- jaar en beperkte trainingstijd, maar ga het zeker proberen. Bedoeling is van dat ze denken “ die is wel oud maar nog niet versleten”!  sluit de sympathieke Gertie af .

Als afsluiter werd er uitgebreid tijd gemaakt voor de sponsors in het daglicht te stellen en ze door de rensters zelf een kleine attentie te laten overhandigen als dank.

Na afloop kreeg iedereen nog de kans even de keel te smeren met drank naar keuze of kennis te maken met de rensters voor een babbel of een foto, kort samengevat kan men terugblikken op een zeer geslaagde en verzorgde avond, van een super team.

Meer foto's: http://www.flickr.com/photos/cyclingsite/sets/72157637384461325/