Juniorenploeg van het Van Moer Logistics Cycling Team is klaar voor 2022

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Oct 2021 - 20:26
Printvriendelijke versie

Het Van Moer Logistics Cycling Team heeft zijn huiswerk voor het seizoen 2022 klaar. Kenny Desaever vertelt over zijn ploeg voor 2022.

"Met het aantrekken van Inias Leten , is het juniorenteam 2022 Van Moer Logistics Cycling Team volledig.  Inias is een voorbeeld van de gerichte transfers die er gebeurd zijn binnen het team. De volgend jaar tweedejaarsjunior is een getalenteerde pistier die samen met Jasper Bertels potten zal breken tijdens de winter en uiteraard ook in het wegseizoen.": aldus Kenny.

"Met crossers Rune Jacobs , Lennert Van Lommel en weg/mountainbikers Arno Piessens en Tim Piessens sloten we heel wat extra talent aan die ook in andere disciplines hun mogelijkheden reeds lieten zien.  Siebren Antheunis , Berton Storm, Iljo Neerinckx en Xian Neerinckx ,   Kjell Van Sanden, Mout Van Peteghem en Jaan Sterck maken tevens de overstap om binnen het VML Cycling Team hun groeipotentieel ten benutten.  Het is ook zeer positief dat alle huidige VMLCT renners de blauw/witte kleuren trouw blijven en ook volgend seizoen het vertrouwen hebben in de club. Samen met mijn medeploegleiders Tom Hesters en Lennert Van de Voorde zullen we het beste uit iedereen proberen te halen.  Met het team willen we blijven groeien, kansen bieden en een gedegen jeugdopleiding geven!  In ieder geval heb ik veel zin om er iets zeer moois van te maken en is het potentieel binnen de club qua renners en begeleiding zeer hoog! "