Het seizoen van Dries Lehaen

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Dec 2013 - 19:19
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

1. Wat waren voor u de mooiste momenten van het seizoen? Mijn mooiste moment was mijn 3e plaats in de Bvb van Bonheiden omdat ik deze helemaal niet had verwacht na de valpartij op het BK de week ervoor. Ik moest heel de week antibiotica slikken en had amper kunnen trainen. Met mijn 5 2e plaatsen ben ik ook tevreden!

2. Vind je u seizoen geslaagd? Ja en nee, ik had graag een wedstrijd gewonnen maar ben tevreden met 10 podiumplaatsen! Normaal had ik een wedstrijd kunnen winnen (Tongerlo bij Bree) maar de wedstrijdjury besliste er anders over. Doodzonde!

3. Met welke tegenslagen kreeg je dit seizoen te maken? Ik viel 2 keer zonder heel veel erg en reed 3x lek. Ik vond het vooral jammer dat Sport en Steun me vanaf midden juli geen grote wedstrijden liet rijden. Ze hebben me toen enorm ontgoocheld terwijl ik bij de betere van de ploeg was.

4. Hoe breng je de winter door? Ik ga een beetje zwemmen, lopen en hier en daar een crossje rijden. In de kerst-nieuwjaarsperiode ga ik met Milan Menten, Warre Dufour en Dries Vastmans een weekje naar Benicassim voor in betere omstandigheden te kunnen trainen.

5. Wat zijn de doelen voor volgend jaar? Ik hoop de overstap naar de beloften goed kunnen te verteren.  Ik zou blij zijn als ik op het einde van het jaar kan zeggen dat ik X aantal keren in de top 10 ben geëindigd. Ik hoop ook op kansen in de grotere koersen, maar die moet ik dan wel verdienen!

Gerelateerde artikels

De Pauwels Sauzen-Vastgoed renners vertrekken vandaag op teamstage naar hopelijk het zonnige Mallorca. Op de website van de ploeg was er nog nog wat nieuws te rapen voor vertrek. Jarno Liessens heeft zijn overeenkomst met Pauwels Sauzen-Vastgoedservice verlengt tot het einde van zijn...
"Ik heb gekozen voor Nieuwe Hoop Tielen omdat ze een een mooi en uitgebreid interclubprogramma rijden met binnen- en buitenlandse koersen. Ze geven me ook de kans om rustig door te groeien zonder al te veel druk te leveren! Ze staan ook bekend voor hun goede opleiding , zij hebben o.a. Victor...