Exact kondigt sponsorship aan van cyclocross competities

Door Kurt Vermeerbergen op 10 Sep 2021 - 09:08
Printvriendelijke versie

Business softwareleverancier Exact gaat een samenwerking aan met cyclocross-organisatie Golazo in België. Het gaat om profcompetities in het veldrijden. Exact zal de organisatie van de X2O Badkamers Trofee, de Ethias Cross en de UCI WorldCup Namur komend jaar ondersteunen als partner. Met dit sponsorship wil Exact dichter bij zijn klanten, de Belgische ondernemers, staan. De eerste cross staat gepland op 11 september; dan opent de top van het internationale veldrijden hun seizoen tijdens de Ethias Cross.

Na een periode waarin alles virtueel verliep, wil Exact van de gelegenheid gebruik maken om contactmomenten te creëren met ondernemers op alle niveaus. In totaal betreft de samenwerking 17 cyclocross events waarbij Exact geniet van zichtbaarheid op het parcours en op televisie via sponsorborden. Als Main Partner van de X20 Badkamers Trofee, de Ethias Cross en de UCI WorldCup Namur kan Exact haar klanten en partners ook een unieke ervaring ter plaatse aanbieden aan de hand van entree- en VIP-kaarten.

Populariteit in België
Sigrid Jansegers, Sales Director bij Exact, licht deze partnership toe: “Cyclocross is immens populair in België en we zien een metaforische gelijkenis tussen een bedrijf runnen en cyclocross. Beiden gaan over doelen stellen en in de weg ernaartoe over soms een hobbelig parcours, het overwinnen van obstakels. Wat de omstandigheden ook zijn, om succesvol te zijn moet men op het juiste moment naar de juiste versnelling kunnen schakelen. Exact wil zowel de cyclocross als Belgische ondernemers daarin ondersteunen.”

Foto: © Golazo