Elias Deroo: "Meer kracht ontwikkelen nog"

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Apr 2015 - 20:33
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Elias Deroo is zijn eerste seizoen gestart bij het Cycling Team Renoffice.

1. Welke sport(en) beoefende je voor je met het wielrennen bent gestart? Waarom de keuze om te starten met wielrennen? Ik heb vroeger nog getennist maar niet op competitie niveau. Ik ben gestart met wielrennen doordat ik het een harde sport vind.  Je moet er veel voor over hebben en er sommige dingen voor laten.

2. Hoe heb je u voorbereid op je allereerste seizoen? Ik heb me goed voorbereid op mijn seizoen met hulp van Nico De Smet waarvoor dank ook.

3. Hoe verliepen de eerste wedstrijden ? Tevreden? Ik ben momenteel tevreden over mijn wedstrijden, er zit elke week beterschap in.

4. Welke punten wil je zeker nog tijdens dit seizoen verbeteren? Meer kracht ontwikkelen nog maar daar zit beterschap in.

5. Als wat voor type renner zou je uzelf omschrijven? Zou me omschrijven als een type sprinter

6. Is een zege een doel? Ik denk dat bij iedereen een zege een doel is, ja dat is een doel.

7. Wanneer ga je tevreden u seizoen afsluiten? Als ik mijn koersen kan uitrijden en eens een goede plaats rijd.

Gerelateerde artikels

In 2015 start Elias Deroo als tweedejaars junior met de wielersport. Elias heeft gekozen om deze stap te zetten bij cycling team Renoffice. "Het is men eerste jaar dat ik ga koersen bij de bond. Ik heb enkele wedstrijden bij  WHC gereden en wil nu goed opgevolgd worden door een goed en sterk...
Elias Deroo zal volgen jaar als belofte starten in de kleuren Wielteam Ieper. "Ik wil bij een bekendere ploeg gaan rijden die meer renners heeft en waar ook begeleiding belangrijk is.": aldus Elias. Wil je zelf je transfer aankondigen voor 2016? Mail naar redactie@cyclingsite.be...