Dylan Holbrecht maakt comeback in het wielrennen met eigen ploeg

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Jan 2019 - 19:41
Printvriendelijke versie

Dylan Holbrecht maakt binnen enkele maanden zijn comeback in het wielrennen met zijn eigen wielerploeg DHA-Rentalcars cycling team. De ploeg is opgestart nadat zijn goed vriend  Ayton Muys bij hem kwam aankloppen.

"Ik ben wegens een knieblessure enkele jaren geleden moeten stoppen met het wielrennen, dit was met spijt in het hart. Ik ben nu inmiddels volledig hersteld van mijn blessure en zal er voor de 100% voor gaan. Ik heb mijn eigen wielerploeg DHA-Rentalcars cycling team opgestart. Het was voor mij altijd een droom een eigen ploeg te starten. Ik zal de ploeg zeker uitbreiden maar voorlopig zal ik samen met mijn jeugdvriend Ayton Muys aan de start staan in de diverse wedstrijden. ": vertelt Dylan.

"Voor het seizoen 2019 had ik nog geen al te beste vooruitzichten wegens familiale omstandigheden. Ik had een niet al te best seizoen achter de rug. Even geleden stelde ik de vraag aan mijn jeugdvriend Dylan of hij het zag zitten om mij voor het komend seizoen te steunen. Die vraag hoefde ik hem geen 2x te stellen. Ik wil hem dan ook nu al bedanken voor de steun en alles wat hij al gedaan heeft voor mij. De motivatie voor komend seizoen is nog nooit zo groot geweest. Hierbij wil ik Dylan bedanken om zo achter mijn droom te staan en mij hierbij te helpen. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om mij komend seizoen te bewijzen.": vertelt Ayton Muys. 

Gerelateerde artikels

Dylan Holbrecht, eerstejaars junior bij 'Onder ons Parike' moet met pijn in het hart zijn fiets aan de haak hangen. Door aanhoudende medische problemen moet hij deze beslissing nemen. "Ik zat altijd met problemen met mijn knie. Steeds vocht op de knieschijf en dat is echt niet meer doenbaar. Ik...