Danny De Bie aan de deur gezet bij Telenet Fidea Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Feb 2013 - 18:51
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Manager Hans van Kasteren en TFCT zetten op 28 januari net voor het WK in Louisville een punt achter hun samenwerking met ploegleider Danny De Bie. Een opvolger is er op dit moment nog niet. Er wordt weliswaar onderhandeld met een paar partijen, maar er is nog geen handtekening. Op 1 maart zal die er wél zijn.

Hans Van Kasteren: “Als je elf seizoenen met iemand samenwerkt is het logisch dat er eens een andere en frissere wind mag waaien qua begeleiding. Er waren in de loop der jaren verschillen gerezen qua inzicht en aanpak waaraan we nu via een ploegleiderswissel willen verhelpen. De onderhandelingen in die context zijn volop aan de gang. We gaan daarin niet over één nacht ijs. Anderzijds wil ik graag benadrukken dat we Danny De Bie erg dankbaar zijn voor zijn vele jaren onverdroten inzet. We zullen hem trouwens begeleiden in zijn zoektocht naar een nieuwe job. Hij wordt ook nog een half jaar verder betaald. We wensen Danny zowel privé als in zijn verder beroepsleven alle geluk toe.”

Gerelateerde artikels

Een tijdje geleden nam het Telenet Fidea Cycling Team al afscheid van Danny De Bie als werknemer. Danny werd bij momenten wél nog ingeschakeld voor Young TFCT, in de hoop hem in ons jongerenteam een toekomst te bieden. Dat bleek uiteindelijk niet mogelijk, zodat nu de samenwerking stopt. We zijn...