Cureghem sportief blijft verder fietsen, ook in 2020

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Sep 2019 - 14:12
Printvriendelijke versie

Het wegseizoen loopt weer stilaan naar zijn einde en de transfermolen is dan ook al enige tijd weer volop aan de gang. Ook is het in deze periode gebruikelijk om de geruchtenmolen op gang te brengen of de nodige roddels te verspreiden. Zo loopt er momenteel blijkbaar ook een fout, gerucht dat Cureghem Sportief op het einde van het jaar zou stoppen.

De club is sinds 1911 steeds actief geweest met renners in het wielerpeloton en gaat daar zeker verder mee door.

Wel is het zo dat door onvoorziene omstandigheden, de ploeg volgend jaar de junioren niet meer een programma kan aanbieden zoals de laatste jaren. Daardoor zoeken sommige van de renners andere oorden op. Cureghem Sportief gaat zeker door met alle categorie├źn: miniemen, aspiranten, nieuwelingen, junioren, beloften, elites en masters, zij kunnen steeds bij de club terecht.

Wel zal 2020 een jaar zijn met een overgangsfase waarin ze via de basis van het wielrennen, de jeugd, verder zullen proberen op te bouwen naar hogerop toe. Het doet Cureghem Sportief dan ook veel plezier om reeds te kunnen aankondigen dat er volgend jaar een aantal nieuwe renners, via Cureghem Sportief, zullen debuteren in de wielersport.