CrossVegas kondigt een naamswijziging aan met de verhuis naar Reno in 2018

Door Kurt Vermeerbergen op 5 Dec 2017 - 15:12
Printvriendelijke versie

Clif Bar & company heeft toegezegd als hoofdsponsor van CrossReno, de cyclocross die al een tiental jaar bekend stond als CrossVegas. De sponsorship aankondiging en de naamswijziging werden aangekondigd door Brook Watts, eigenaar en organisator van het populaire event.

RenoCross, gepresenteerd door CLIF BAR, zal plaatsvinden op woensdagavond 19 September 2018 na de tweede dag van de Interbike show in Rancho San Raphael Park in Reno, Nevada.

Koersdirecteur Brook Watts verklaart, “CLIF BAR is sinds de eerste race in 2007 een belangrijke sponsor and sinds 2011 de titelsponsor. Zij hebben een groot aandeel in ons aanhoudend succes. Het is opmerkelijk om een langetermijn sponsor te hebben voor eender welk event. En nu maken ze zelfs, samen met ons, mee de reis van 450 mijl naar het noorden van Reno.”

“CLIF BAR is verheugd om terug te keren als hoofdsponsor in 2018 voor RenoCross,” zegt Melissa Leebove, Regional Marketing Manager voor CLIF. “Wij zijn erg verheugd dat de nieuwe locatie niet enkel een nieuwe uitdaging zal brengen voor de cyclocrossers, maar ook dat er een ongelooflijk toeschouwersvriendelijke sport naar Reno zal komen. CLIF BAR ondersteunt CrossVegas al meer dan tien jaar. We kijken uit naar vele jaren samenwerking in Reno en het mee ondersteunen van de cyclocrossers met sportvoeding voor duurzame energie. "

Brook Watts, eigenaar en organisator van RenoCross gaat verder, “Hoewel de achtergrond verandert van de blitse Vegas Strip naar de verbluffend mooie bergen van de Sierra Nevada, blijft het evenement van dezelfde wereldklasse, ondersteund door CLIF BAR, dat racers en toeschouwers 11 jaar gekend en geliefd hebben. RenoCross biedt nog steeds de bevoorrechtte zaken voor de Wheelers & Dealers, VIP-gastvrijheid voor sponsors, mogelijkheden voor deelname aan de fietsindustrie op alle niveaus en topconcurrentie tussen elite vrouwen en mannen. "

Watts besluit “We zullen de volledige informatie hebben over alle aspecten van de RenoCross als we het nieuwe jaar ingaan… Hou deze dus pagina in de gaten!”

Over RenoCross
RenoCross, gepresenteerd door CLIF BAR, is georganiseerd door Watts Marketing Inc. uit Longmont Colorado.  Met een 11-jarige geschiedenis van CrossVegas is het evenement een vaste waarde geworden in zowel de USA alsook de internationale cyclocross kalender en een vast aandeel van de Interlake week. De volledige informatie inclusief het programma, hotel informatie en sponsorship opportuniteiten is beschikbaar op www.RenoCross.com. Volg ons op Twitter www.twitter.com/RenoCrossCX  @RenoCrossCX