Crosser Victor Hannes wint het provinciaal kampioenschap piste

Door Kurt Vermeerbergen op 12 May 2019 - 21:52
Printvriendelijke versie

Omdat er in de provincie Antwerpen dit jaar geen PK op de weg is voor de nieuwelingen werd er als alternatief op zaterdag een PK op de piste georganiseerd.

Bij de 1ste jaars ging de strijd om de titel vooral tussen 3 renners; Victor Hannes wint de temporonde en de tijdrit, Jasper Bertels de scratch en Yorick Slaets de puntenkoers.

Victor Hannes en Jasper Bertels eindigen het omnium met gelijke punten en zo is het de eindsprint in de puntenkoers die beslist wie het PK wint. In deze sprint was Victor Hannes in het voordeel en wint zo voor de 2de keer de titel van provinciaal kampioen op de piste.

Gerelateerde artikels

In het zonovergoten Betekom konden de aspiranten gisteren het beste van zichzelf tonen. De winnaars van de wedstrijden waren: Victor Hannes (12 jaar), Arno Van Krimpen (13 jaar), Axel De Kinder (14 jaar, reeks 1), Arnaud De Lie (14 jaar, reeks2), Stephanie Kemps (meisjes 14jaar). Foto's:...
Gisteren was er de eerste dag van de Tour de la Basse-Meuse. In de voormiddag was er een korte tijdrit over 2.9km.  Deze werd gewonnen door Noah Detalle. In de namiddag stond er een rit in lijn op het programma van 54km.  De eerste 35km gingen over een licht heuvelachtig parcours...