Aspiranten strijden om de provinciale trui in Herenthout (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Jun 2021 - 18:17
Printvriendelijke versie

Door de vele inschrijvingen in Herenthout werd er beslist om de aspiranten 12 jaar en 14 jaar op te splitsen. De eerste reeks waren de renners buiten de provincie en de 2e reeks met enkel renners(ters) van de provincie Antwerpen.

De 1e reeks van de 12-jarige werd gewonnen door Gabriel Vanden Berghe. De provinciale trui in deze categorie was voor Alexander Bastiaens.

Bij de aspiranten 13 jaar won de Nederlander Sander Tullemans de wedstrijd in een spurt tegen Yasu Vervoort. Tibe Grijp werd derde en is de provinciale kampioen. Bij de meisjes was de provinciale titel voor Eline De Winter.

Yoram Knaepen won de 1e reeks bij de aspiranten 14 jaar. Belgisch kampioen Siebe De Naeyer won de provinciale titelstrijd in een massasprint in reeks2. Sanne Laurijssen was het beste meisje en werd PK.