Amerikaans kampioen veldrijden Magnus Sheffield is de Prins van de Rupelstreek (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Aug 2018 - 18:53
Printvriendelijke versie

Met 49 nieuwelingen streden ze in Rumst voor de titel van Prins van de Rupelstreek. Buiten enkele kleine aanvallen gebeurde er vrij weinig in de wedstrijd. In de spurt was de Amerikaan Magnus Sheffield, de Amerikaans kampioen cyclycross, de snelste. Het was zijn derde wedstrijd in België waarvan hij er 2 won. Zondag vertrekt Magnus terug naar de USA. Liam Goos werd tweede in de massaspurt. Thomas Coenen einde als derde en kreeg de prijs van beste Dijlespurter.

Kort interview Magnus Sheffield from Cyclingsite.be on Vimeo.

De 3de etappe van de Ronde van Dottenijs werd gewonnen door Magnus Sheffield. Foto's: https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72157670077194797   Uitslag: 1. Magnus Sheffield 2. Dayan Van Rillaert 3. Debuysschere Louis Klassement: Algemeen Klassement: Dayan...