Alles of niets poging bezorgt Arthur De Jaeger zijn eerste seizoenszege

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Jun 2021 - 16:42
Printvriendelijke versie

Met het maximum aantal van 100 renners werd de wedstrijd voor elite2/u23 op gang gefloten in Zedelgem zondagnamiddag.  Arthur De Jaeger (Home Solution-Soenens Cycling Team) trok in de laatste km nog in de aanval en met succes. Gerry Druyts en Joren Segers werden 2e en 3e.

"Het was een zeer snelle koers al van in het begin. In het midden van de koers rij ik met 6 man weg. We rijden goed samen maar wat later komt er een grotere groep van een 18-tal renners aansluiten. Bij het ingaan van de voorlaatste ronde komen er nog enkele renners aansluiten maar het peloton was geen gevaar meer. In de laatste kilometer doe ik een alles of niets poging om het peloton voor te blijven en dit lukte. Het is zeer leuk om de eerste koers van het seizoen te winnen als eerstejaars. Dit geeft een bevestiging naar de volgende koersen." Arthur.

Gerelateerde artikels

De laatste rit van de Vredeskoers voor beloften zit erop.  Onze Belgen hebben er uitstekend werk verricht. In de ritsuitslag eindigt Dries De Pooter 4e en William Junior Lecref  8ste. Toon Clynhens eindigt als derde in het algemeen klassement en komt huiswaarts met de trui van beste...