%1

Mark de Groot vliegt naar de zege in Retie (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 24 Apr 2017 - 13:03

Met juist 60 nieuwelingen werd er gestart in Retie voor 11 ronden van 5,4 km. In de eerste ronde werd er eens deftig aan de boom geschud waardoor de achterdeur al open stond en we 2  groepen kregen. Deze tweede groep werd enkele ronden voor het einde nog uit wedstrijd genomen wegens een te grote achterstand op de eerste groep. De Nederlander Mark de Groot won uiteindelijk vliegend de wedstrijd. Yannick Vos kwam als tweede over de eindstreep. Mats Van den Schoor vervolledigde de top 3.

Kenneth Blom verzilvert tweede plaats in eerste wegwedstrijd

Door Kurt Vermeerbergen op 24 Apr 2017 - 10:34

Ex-motorcrosser Kenneth Blom ontdekte vorig jaar zijn liefde voor de fiets na 7 jaar motorcross beoefend te hebben. Afgelopen winter reed hij al enkele veldritten en gisteren reed hij zijn eerste wegwedstrijd. In de LWU wedstrijd in Zwalm behaalde hij in zijn categorie een knappe tweede plaats.

Björn Vandebeek spurt naar 2e plaats in Jesseren

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Apr 2017 - 20:56

Nadat hij gisteren de overwinning op zijn naam schreef, was Björn Vandebeek vandaag de tweede in Jesseren. Hij moest enkel de Waal Robin Radoux voor zich dulden. Alexander Verbist werd derde. De overige renners werden op plaats 4 geklasseerd doordat de camera van de aankomst niet werkte.

Pagina's