Nieuws

Selectie Belgian Cycling Team: Baloise Belgium Tour met 3 beloftenrenners

Door Kurt Vermeerbergen op 22 May 2017 - 20:19

Op voordracht van bondscoach Kevin De Weert selecteerde de Sporttechnische Commissie volgende renners om deel te nemen aan de rittenwedstrijd Baloise Belgium Tour voor heren elite, die zal plaatsvinden van woensdag 24 mei tot zondag 28 mei 2017:

Gilles De Vulder trekt naar Amerika om droom waar te maken

Door Kurt Vermeerbergen op 20 May 2017 - 12:26

Voor wielrenner Gilles De Vulder ging vandaag een droom in vervulling. Hij kreeg vandaag het nieuws te horen dat hij welkom is bij team Novo Nordisck. Eind juni reist Gilles naar Amerika om daar kennis te maken met de ploeg, een ploeg waar mensen met suikerziekte uitstekend begeleid worden in de wielersport.

Bij Gilles werd 5 jaar geleden suikerziekte vastgesteld type 1, maar hij bleef zijn geliefde sport uitoefenen. De eerste contacten werden gelegd vorig jaar in België.

Aspiranten krijgen hun Vlaams kampioenschap dankzij Sport en Steun Leopoldsburg

Door Kurt Vermeerbergen op 20 May 2017 - 09:19

Het heeft er lang naar uitgezien dat het Vlaams kampioenschap voor aspiranten dit jaar niet zou kunnen doorgaan, maar Sport en Steun Leopoldsburg heeft besloten de organisatie van dit kampioenschap op zich te nemen.

 Op 21 juli 2017 zullen de aspiranten strijden voor de titel en trui van Kampioen van Vlaanderen.

Jurgen Van den Broeck is bezig aan zijn laatste wielerseizoen: "Ik luister naar mijn lichaam"

Door Kurt Vermeerbergen op 19 May 2017 - 08:49

Jurgen Van den Broeck is bezig aan zijn laatste wielerseizoen. De Belgische renner van Team LottoNL-Jumbo wil voorkomen dat komend jaar `het jaar teveel` wordt. Zijn contract met de Nederlandse World Tour-ploeg, dat liep tot eind 2018, is daarom in goed overleg aangepast.
 

Selectie Belgian Cycling Team Nations' Cup Men Juniors – Trophée Centre Morbihan 2017

Door Kurt Vermeerbergen op 18 May 2017 - 20:57

De Sporttechnische Commissie bevestigde de door bondscoach Carlo Bomans geselecteerde renners om deel te nemen aan de Nations' Cup Men Juniors – Trophée Centre Morbihan, die zal plaatsvinden van zaterdag 20 mei tot zondag 21 mei 2017 in Frankrijk:

Pagina's

Abonneren op Nieuws