Nieuws

Aanpassing procedure voorinschrijvingen

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Apr 2017 - 20:34

Vanaf komend weekend wordt de inschrijvingsprocedure bijgestuurd. Er kan voor een wedstrijd in/uitgeschreven worden tot middernacht voor de wedstrijd. Voor een koers op zondag bijvoorbeeld, kan tot zaterdag middernacht worden in- of uitgeschreven. Ook het extra inschrijvingsbedrag van 5 euro voor inschrijving op de dag zelf, vervalt. Deze beslissingen werden genomen na evaluatie en overleg met de renners.

Deze aanpassingen hebben wel een aantal gevolgen waar de renners zich van bewust moeten zijn.

E3 Harelbeke 2017 Ilan van Wilder: "Ik start met de nodige ambitie"

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2017 - 19:39

Zondag strijden de beste junioren van het moment weer tegen elkaar in de E3 Harelbeke. Voor het Van Moer Logistics Cycling Team verschijnt Ilan van Wilder aan de start. We stelden de renners volgende vragen in deze reeks: Wat zijn de verwachtingen voor deze wedstrijd ? Is het parcours iets voor u? Wie zijn voor u de kanshebbers ?

E3 Harelbeke 2017 Matjas Mans: "Ervaring opdoen voor volgend jaar"

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2017 - 19:22

Zondag strijden de beste junioren van het moment weer tegen elkaar in de E3 Harelbeke. Voor Isorex cycling team verschijnt Matjas Mans aan de start. We stelden de renners volgende vragen in deze reeks: Wat zijn de verwachtingen voor deze wedstrijd ? Is het parcours iets voor u? Wie zijn voor u de kanshebbers ?

E3 Harelbeke 2017 Wessel Krul: "Kijken wat ik kan doen voor mijn ploeggenoten"

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2017 - 19:03

Zondag strijden de beste junioren van het moment weer tegen elkaar in de E3 Harelbeke. Voor Forte Young Cycling Team verschijnt Wessel Krul aan de start. We stelden de renners volgende vragen in deze reeks: Wat zijn de verwachtingen voor deze wedstrijd ? Is het parcours iets voor u? Wie zijn voor u de kanshebbers ?

E3 Harelbeke 2017 Jasper Haest: "Een korte uitslag ontbreekt nog"

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2017 - 18:41

Zondag strijden de beste junioren van het moment weer tegen elkaar in de E3 Harelbeke. Voor Willebrord Wil Vooruit verschijnt Jasper Haest aan de start. We stelden de renners volgende vragen in deze reeks: Wat zijn de verwachtingen voor deze wedstrijd ? Is het parcours iets voor u? Wie zijn voor u de kanshebbers ?

E3 Harelbeke 2017 Joren Van Caneyt: "Een mooie uitslag rijden"

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2017 - 18:14

Zondag strijden de beste junioren van het moment weer tegen elkaar in de E3 Harelbeke. Voor Van den Hauwe CT - Gentse VS verschijnt Joren Van Caneyt aan de start. We stelden de renners volgende vragen in deze reeks: Wat zijn de verwachtingen voor deze wedstrijd ? Is het parcours iets voor u? Wie zijn voor u de kanshebbers ?

Pagina's

Abonneren op Nieuws