Omega Pharma - Quick-Step stapt in 2015 uit EFC -Omega Pharma -Quick-Step

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Aug 2014 - 19:15
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Vanaf 2015 zal onze wielerploeg EFC niet langer samenwerken met Omega Pharma - Quick-Step. Patrick Lefevere liet ons weten dat de ondersteuning voor de jeugdwielersport niet meer op de huidige manier verder zal gebeuren.

Wij wensen dan ook Patrick Lefevere en de Raad Van Bestuur van OPQS te danken voor de voorbije jaren van vruchtbaar samenwerken en de steun die we hierbij kregen om als wielerploeg verder te groeien tot het team dat we nu geworden zijn. Intussen blijven we niet stilzitten. EFC zaakvoerder Kurt Debouck en Michel Pollentier hebben beslist om op de ingeslagen weg verder te gaan. De zoektocht naar nieuwe partners om met vertrouwen verder te werken aan de uitbouw van onze succesvolle jeugdwielerploeg is bezig.

Gerelateerde artikels

Op de fietsbeurs Velofollies te Kortrijk werd ook de belofteploeg EFC-Omega Pharma-QuickStep Cycling Team voorgesteld. De ploeg heeft als nieuwkomers Piet Allegaert, Davy Gunst, Brent Luyckx, Edward Planckaert, Christophe Noppe, Joachim Vanreyten, Seppe Verschuere, Bert Van Lerberghe, Dieter Bouvry...
Inmiddels hebben al 11 renners hun contract getekend bij EFC voor 2015. De renners zijn Piet Allegaert , Aimé de Gendt, Christophe Noppe, Maxime Farazijn, Benjamin Declercq, Jordi Warlop, Maxime De Poorter,  Dennis Delmotte , Gilles Loncin en Matthias Vandewalle.