Belgisch kampioen Iciar Van den Bergh rijdt met continental banden

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Mar 2013 - 20:24
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Belgisch kampioen Iciar Van den Bergh, het boegbeeld van het Insane Trial Team, zal dit seizoen met  continental banden rijden.   Het Duitse bandenmerk ontwikkelt en produceert al meer dan 140 jaar banden.  Deze jarenlange ervaring is terug te vinden in het kwalitatieve fietsbanden assortiment.  Voor alle soorten gebruik van fietsen, van tourfiets tot mountainbike en trial, maken zij de ideale band. De kwaliteit van de banden werd al meermaals met succes op de proef gesteld door diverse onafhankelijke testen.  Ook vele topsporters in verschillende disciplines zweren trouw aan dit premium merk.

“We maakten met de mensen van continental kennis op Bike Motion in Utrecht.  We hebben lang gepraat, zelfs tot na sluitingsuur, en al gauw bleek dat we dezelfde visie en waarden delen over topsport.  Na het uitwisselen van informatie zijn we dan op Velofollies tot een akkoord gekomen.” aldus teammanager Pascal Loquet. 

Iciar zal continental feedback geven over de banden en zal zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe banden. Accountmanager Eric Van de Meent (Continental Banden Groep) ziet veel gelijkenissen. “Voor continental is het team en Iciar een ware vertaling van onze eigen drijfveren en kernwaarden. Hij is namelijk erg bevlogen met sport bezig. Passie, techniek, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn zowel voor ICIAR als continental belangrijke kenmerken.  Met het nieuwste en beste materiaal willen wij Iciar ondersteunen in zijn weg naar een vaste waarde in de wereldtop. Namens continental wensen wij hem heel veel succes”