Kevin Reuvers triomfeert in Retie (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Apr 2017 - 19:39
Printvriendelijke versie

Met 90 juniores werd er zondag gestart in Retie,  verschillende renners hadden zich dus niet vooringeschreven voor deze wedstrijd.

In de 2e ronde kwam er de eerste aanval van de dag door Maxim Van Gils maar deze was van korte duur. In de 6e ronde kwam er een duidelijke afscheiding van 10 renners: Wesley Vercamst, Danny Maas, Thijs Barendregt, Ward Smets, Maxim Van Gils, Jonas Bresseleers, Kajetan Albanowski, Kevin Reuvers, Ruben Buitendijk en Olaf De Boevere. De 10 verstonden elkaar en bouwden een mooie voorsprong op van uiteindelijk 3 minuten. Uit het peloton kwam nog een reactie van Jens Vertongen en Stef Loos. Aan de finish konden ze nog nog uit de klauwen blijven van het peloton. Vooraan werd er bij het ingaan van de laatste ronde ook niet stilgezeten. Jonas Bresseleers deed nog een mooie poging maar hij kreeg nog het gezelschap van de Pool Kajetan Albanowski en de Nederlander Kevin Reuvers. Met drie gingen ze strijden voor de ereplaatsen. Kevin Reuvers behaalde zijn eerste zege van het seizoen. De Pool werd tweede en Jonas derde. Wesley Vercamst won de spurt voor plaats 4.